Вивіски, виконані з композитних матеріалів, мають високу стійкість до деформацій. Не страшні їм також різкі перепади погодних умов і зміни температурного режиму. Снігу і дощу також не під силу вплинути на стан композитної конструкції. Крім того, в установці вони прості і знаходяться в повній гармонії із загальним архітектурним стилем будь-якого фасаду будівлі. Завдяки своїй здатності легко вписуватися в міській екстер'єр, изготовление вывески из композита, виготовлення неонових вивісок, лайтбоксів, об'ємних літер і т.д. сьогодні настільки затребуване.

Виготовлення конструкцій багато часу не забирає, оскільки матеріали легко фрезеруються, обробляються, зварюються ... Можна вибрати практично будь-який відтінок червоного, синього, білого, зеленого, чорного, сірого та інших кольорів. За бажанням замовника рекламну конструкцію можна оснастити підсвічуванням, заснованим на будь-якому типі ламп. Залежно від бюджетних можливостей можна підібрати люмінесцентне, неонове або світлодіодне освітлення. Візьмемо, наприклад, модель з склом з акрилу, на передній частині якої зроблено отвори для розміщення логотипу або назви компанії. Це робиться, щоб встановити скло у внутрішній порожнині конструкції. Можна вибрати класичний або будь-який варіант кольорового скла. Конструкція буде виглядати більш ефектно, якщо на скло нанести додатковий шар кольорової плівки. Основна вимога до будь-якої конструкції - використання тільки міцних матеріалів, щоб вони не потріскалися після перших же зимових холодів. Інкрустування вивіски дозволить збільшити її експлуатаційний термін.

У процесі створення конструкцій з великими літерами самі букви монтуються таким чином, щоб вони виходили за основну площину конструкції. Справа в тому, що органічне скло випускається товщиною не менше 2 сантиметрів, тому при монтажі доводиться додатково зміцнювати букви з внутрішньої сторони. В основному вони робляться з опуклими і округленими або квадратними краями (за бажанням замовника). Самі букви також можна зробити світловими, для цього точково монтуються освітлювальні елементи невеликого розміру.