Зима скоро закінчиться! На зміну сірих днів прийде квітуча весна, а потім  яскраве літо. Крій, матеріал, візерунок  в літню пору має неабияке значення. І не звертати на це увагу неприпустимо. Комфорт, зручність, впевненість в собі - ось головні риси одягу для літа. Представляємо топ 5 речей з вишивкою для щоденного вживання. Можливо у когось вони вже присутні в шафі. Почнімо...

1. Блузки з вишивкою, рукав короткий

По заслузі , перше місце займає блуза з вишивкою на короткий рукав - запорука успішності. Сьогоднішній тренд - комфортний одяг та нестандартний вигляд. Звичайного покрою вишиванка вносить в образ жінки яскравість, виразність. Орнаменти, взяті з самої природи, підкреслять неповторність та індивідуальний стиль. Спекотними днями стильна вишита блузка буде безальтернативним варіантом. Одягай та відчувай свою неперевершеність!

600f412ddbe45.jpg

2. Блузи з вишивкою, рукав 3/4

Для більш ділового стилю у літню спеку  підходить блуза з вишивкою. Класичний рукав ¾ стане тою золотою серединою між довгим рукавом та коротким. Зустріч , нарада, - все те, куди підійде саме такий вигляд. Наразі,  саме довжина рукава та оригінальна вишивка додасть до стиля строгості і в ньому зручно проводити час. Одягай та відчувай  вишуканість!

600ef0f73512b.jpeg

3. Футболки з вишивкою

Хіт літнього сезону  - вишиті футболки з натуральних матеріалів. Безперечно це єдина річ, яка забезпечить почувати себе зручно. Класика літнього відпочинку з яскравим оздобленням орнаментами або  написами. Футболку можна буде поєднати з джинсами або спідницею. Природній матеріал також додасть свіжості та забезпечить  легкість і комфорт. Також варто зазначити, придбавши вишиту футболку Ви відчуєте себе вільно і легко! Одягай та відчувай свободу!

600f3fd97a9b6.jpeg

4. Вишиті сукні з коротким рукавом та сарафани

До популярних літніх вишитих нарядів можна віднести й вишиті сукні з коротким рукавом, без рукавів,  на бретельках, різних фасонів на будь-яку фігуру. Барв додасть вишивка, розроблена спеціально під даний тип крою. Вишуканий  вигляд - ось що буде вирізняти Вас з-поміж інших. Одягай та відчувай яскравість!

600ef0f732cda.jpeg

  • Аксесуари до літнього одягу!

Для завершення образу для літа додамо сумки з вишивкою, намисто.  І все! Чудова сумка з оригінальною вишивкою  прикрасить похід до будь-якої крамниці та додасть настрою. Сумки та рюкзаки виготовлені з практичного матеріалу - льону.  Доповнюйте стиль новими фарбами!

600f41765a156.jpg

Вишитий одяг надасть виразності та виокремлення свого неперевершеного стилю! 

Вишитий одяг або вишиванки купити недорого , аксесуари, текстиль з вишивкою! Завітай до Крамниці вишитого одягу.