Магазин Спецназ пропонує широкий вибір якісного спецодягу по актуальним цінам. В якості критеріїв вибору спецодягу можна виділити наступні. 

  • Перший критерій - це відповідність спецодягу вашим вимогам, стандартам, технічним умовам, що регулює нормативним документам, прийнятим у вашій сфері. Це важливий критерій. Але не всі компанії роблять спецодяг, що точно відповідає стандартам і вимогам. Заявляється одне, а насправді виявляється зовсім інше. Це питання репутації, питання стратегії. На що компанія орієнтується - продати швидше і дешевше або робити якісно і працювати на ринку довго.

  • Другий критерій - це фінансова стійкість постачальника спецодягу. У сучасних умовах це дуже важливий критерій. Ви можете перерахувати гроші ненадійному постачальнику, і не отримати ні спецодягу ні грошей. 

  • Третій критерій - це співвідношення ціни і якості спецодягу. Теж дуже важливий критерій. На ринку можна знайти дуже дешевий спецодяг та взуття. Але вам доведеться дуже скоро закуповувати все це знову, коли у вас розійдуться шви, змиється фарба, одяг або взуття почнуть промокати і т.д. Спецодяг повинен витримувати як можна більший термін. Тоді вартість володінь з урахуванням повторних закупівель буде менше. Чим якісніше спецодяг, тим рідше його можна закуповувати. І це вигідна економія. Якісний спецодяг буде служити вам 2-3 роки.

  • Четвертий критерій - це безпека спецодягу. Зараз в боротьбі за клієнта, багато компаній стали знижувати собівартість виробленого одягу за допомогою використання більш дешевої сировини і більш дешевих методів виробництва. Часто в спецодязі та спецвзутті використовуються перевищені в багато разів концентрації небезпечних речовин, таких як фенол і формальдегід. Такі концентрації призводять до виникнення небезпечних захворювань, аж до онкологічних, як у тих співробітників, які носять спецодяг, так і у тих, хто знаходиться поруч і вдихають отруйні пари.

  • П'ятий критерій - це зручність при тривалій роботі з постачальником. Чи може постачальник зробити поставку відразу після оплати, або необхідно чекати замовлення кілька тижнів, а то і місяців? Чи є у даного постачальника весь асортимент основних і додаткових товарів або доведеться робити закупівлі у різних постачальників? Чи можна потім докупити поодинокі розміри і комплектації або постачальник не продає товар маленькими партіями? Чи є у постачальника великі і зручні магазини або шоу-руми для більш наочного вибору з усього асортименту? Чи якісно працює служба доставки постачальника? 

Ці питання можна задати постачальнику і його клієнтам і зробити для себе вибір.