Схоже, що робота в Інтернеті стане новою нормою, і COVID-19 прискорила перехід багатьох людей в сфери онлайн-заробітку. Фактично, це єдиний вибір, який у нас є прямо зараз в розпал пандемії. Як почати заробляти онлайн, не маючи досвіду в такій справі?

Якщо ви втратили роботу в результаті карантину і не володієте будь-якими навичками, які можна використовувати для заробітку в Інтернеті, наступні кілька місяців будуть важкими. Перераховані нижче навички можна легко вивчити в Інтернеті. З їх допомогою ви зможете дуже швидко заробити в Інтернеті. Прямо зараз є чудова можливість придбати ці навички.

Навчання такого заробляння не відніме багато часу. До того ж, якщо поточна ситуація з карантином не вирішиться найближчим часом, то у вас буде навик, який ви зможете продавати в Інтернеті, щоб не покладатися на роботу, що вимагає вашого фізичної присутності.

Графічний дизайн

Якщо ви - творча людина і художник в душі, то вивчення графічного дизайну буде відмінним способом для монетизації природного таланту. Графічні дизайнери несуть відповідальність за створення всього естетичного в цифровому світі, будь то захоплюючий логотип компанії або красиво оформлений веб-сайт.

Як навчитися графічному дизайну?

Щоб стати позаштатним дизайнером, ви повинні бути знайомі з такими програмами, як Photoshop, Illustrator і InDesign. А якщо ви хочете створювати веб-сайти, вам також необхідно вивчити хоча б основи HTML і CSS.

Є багато типів графічного дизайну, в їх числі:

  • Дизайн веб-сайтів і додатків. Створення естетичних чинників для веб-сайту або програми. Це означає візуальний макет, але також і призначений для користувача досвід, зазвичай званий дизайном користувальницького інтерфейсу (UI) і користувацького досвіду (UX).
  • Дизайн бренду. Створення фірмового стилю і зображень для бізнесу у вигляді логотипів, рекламних матеріалів, веб-сайтів, товарів, візиток і т.д.
  • Мистецтво та ілюстрація. Думайте про це як про цифрових малюнках – від подарункових карт до татуювань, обкладинок книг і ілюстрацій інтер'єру.

Якщо ви новачок в графічному дизайні, непогано було б в загальних рисах зрозуміти всі його аспекти, а потім вибрати нішу для спеціалізації. Це ідеальний навик, якому потрібно навчитися, якщо ви хочете працювати з дому. В Інтернеті є безліч відмінних ресурсів для вивчення основ графічного дизайну та знань експертного рівня.

Вичитування

Якщо ви – знавець граматики, який може виявити орфографічну помилку за кілометр, ваші послуги користуються великим попитом, ніж ви думаєте. Вичитування – це останній крок перед друком або публікацією матеріалу. Будь то документ, повідомлення в блозі, рукопис книги або юридичний договір.

як заробити на вичитуванні текстів?

Коректори уважно читають (і перечитують тексти), щоб виявити будь-які помилки та забезпечити однаковість і точність граматики, орфографії, пунктуації та форматування. В це може бути важко повірити, але є багато людей, які гарно заробляють в якості коректорів.

Віртуальна допомога

Це відмінний спосіб почати онлайн-кар'єру та заробити без великого досвіду або технічних навичок. По суті, це те ж саме, що і виконавчий помічник (секретар), але онлайн. Віртуальні помічники виконують всілякі адміністративні завдання для бізнесу, такі як:

  • ввід даних;
  • бухгалтерський облік;
  • управління соціальними мережами;
  • підтримка клієнтів;
  • легкий графічний дизайн і багато іншого.

Якщо ви вправна людина, яка може займатися багатьма видами офісної підтримки навіть одночасно, то це відмінний спосіб заробити для вас. Щоб виділитися з натовпу, ми настійно рекомендуємо придбати в Інтернеті швидкий курс навчання для підвищення своїх навичок роботи з комп'ютером.

Розробка програмного забезпечення

Розробники програмного забезпечення (також відомі як інженери-програмісти, кодувальники або програмісти) несуть відповідальність за розробку комп'ютерних програм і операційних систем, які ми використовуємо в повсякденному житті. На даний момент це фантастична кар'єра, оскільки попит на розробників набагато перевищує пропозицію.

У цій області є чому повчитися. Існує більше десятка різних типів розробників програмного забезпечення, від Інтернету до iOS.

В мережі Інтернет існують онлайн-школи технологій, що пропонують курси з веб-дизайну, веб-розробки, мобільної розробки та розробки ігор під керівництвом досвідчених викладачів. В основному такі курси призначені для початківців, які бажають отримати навички програмування для кар'єри в технологічній індустрії. Їх мета полягає в тому, щоб ви були «готові до роботи» після завершення навчання.

Викладання іноземних мов

Для носіїв іноземних мов викладання онлайн – ймовірно, найпростіший спосіб заробити з дому. Бар'єри для входу дуже низькі. Наприклад, якщо мова йде про англійську, то для навчання інших людей вам потрібно мати лише вищу освіту та сертифікат TEFL.

Існує багато різних рівнів сертифікації з класифікацією по годинах навчання, які необхідно пройти. Роботодавці часто не вказують, який з них краще, тому підійде найдешевший та найкоротший курс. Ви можете знайти дуже дешеві курси TEFL на сайтах мовних шкіл вашого міста.

Викладання мови як спосіб заробітку

Як бачите, жодна з цих навичок не вимагає багаторічної освіти для початку. Ключ до перетворення їх в професію – це навчитися достатньо для того, щоб підвищити цінність своєї роботи. Як тільки ви будете знати достатньо, щоб продати свої навички, то поступово зможете стати експертом в своїй області, збільшуючи погодинну ставку в міру просування.