Програму Work & Travel USA у місті Львів на літо 2021 можна організувати онлайн надійно та з гарантією отримання результатів (надійної роботи в США та отримання американських виз) у київській компанії FLeaders. Ви можете обрати роботу в будь-якій точці Сполучених Штатів

Де працюють студенти з Львова в США по програмі Work and Travel

Є компанії в США , які все ще пропонують різноманітні пільги українскьким студентам в місті Львів, які працюють за літом по Work and Travel USA. Наприклад,Chipotle, UPS, Starbucks та Walmart пропонують повний пакет пільг, включаючи медичне страхування, своїм студентам по Work and Travel USA. Компанія FLeaders в Україні пропонує майже 150 різноманітних місць праці студентам зі Львова у США. У вартість послуг компанії входить підбір вакансій відповідно до Вашого досвіду роботи та скорочення, а також рівня знання англійської мови. У США летом краще всього летіти вдвоєм - втроем, так буде не скучно і весело. У FLeaders ми устроїли Вас гарантовано всім в одному місці роботи на літо в США.

Найкращі способи роботи та подорожей в Америці

Ви коли-небудь замислювалися про те, щоб упакувати валізи і поїхати зі Львова на роботу та подорожувати Америкою? Це можливо з Work & Travel США. Незалежно від того, ви студент коледжу або професіонал середини-кінця 20-х років, в США завжди є безліч варіантів на вибір. Працювати та подорожувати одночасно звучить як дивовижна ідея. Найкраще в тому, що різноманітні програми робочих поїздок у США пропонують дивовижні можливості, які дозволять вам одночасно заробляти гроші та подорожувати по країні.

Список найкращих способів роботи та подорожей Америкою с Work and Travel USA

Насправді неважливо, закінчили ви середню школу чи цифровий кочовик, який шукає роботу, у США є щось для кожного. Ми створили список найкращих способів працювати та подорожувати Америкою, щоб студенті зі Львова розпочати свій Work & Travel 2021.

Summer Work & Travel - програма роботи та подорожей у США

Work and Travel у США популярні серед молоді Львова. Це дає їм можливість працювати і подорожувати Америкою протягом декількох місяців, а в деяких випадках навіть протягом року. Найкраще у програмах Work & Travel полягає в тому, що подати заявку може практично кожен, хто є студентом чи нещодавно закінчив його. Ознайомтеся з деякими з найпопулярніших веб-сайтів про роботу та подорожі у США https://myworktravel.com/work-and-travel-usa.html

Існують десятки програм роботи та подорожей по Америці, і все, що вам потрібно зробити, це знайти найбільш підходящу для вас. Summer Work and Travel USA дозволяє студентам зі Львава, які мають право проводити літо 2021, працюючи та подорожуючи по США. Ви можете працювати до трьох місяців, а подорожувати максимум до одного місяця. Це прекрасна можливість побачити світ та пізнати американську культуру.

Як почати реєстрацію Work & Travel США

  • Завантажте форму заявки та заповніть її
  • Надішліть копію паспорта разом із заповненою заявкою на workandtravelusa.com.au
  • Необхідний депозит у розмірі 250 доларів США
  • Як тільки ваша заявка буде схвалена, ви отримаєте форму DS-2019 для співбесіди у Visa
  • Відвідайте співбесіду в найближчому консульстві США та отримайте візу J-1
  • Придбайте авіаквиток і вирушайте у пригоду на все життя

2. Стажування в США (Internship USA) студентам зі Львова

Це альтернатива Work and Travel USA для нещодавніх випускників львівских вищів, які бажають працювати та подорожувати Америкою, можуть подати заявку на стажування в США по програмі Internship USA у компанії FLeaders. У вас буде можливість працювати до 12 - 18 місяців у США, але майте на увазі, що робота повинна бути пов’язана з вашим навчанням.Обране вами стажування може бути платним або неоплачуваним.

Переваги Internship USA

Ви можете витратити до 30 днів, подорожуючи по всій території Сполучених Штатів як турист після оформлення робочої візи. Зарплата від $3000 на місяць.Якщо Ви вже не студент, та Work and Travel Вам не підходить, мы выдправимо Вас у Америці по Internship USA. Випускники зі Львова отримаюсь в FLeaders найкращі умови для стажування у США!

Подорожування по США після Work & Travel

Мы пропонуємо студентам зі Львова роботу на працю на літо 2021 в Нью-Йорку. У Компанії FLeaders майже 50 вакансій для літньої праці у Нью-Йоркую. Чим зайнятися в Нью-Йорку? Наші поради. Таймс-сквер, найжвавіша площа Нью-Йорка, відома своїми численними театрами на Бродвеї, кінотеатрами та електронними рекламними щитами. Це одне з тих місць, які роблять Нью-Йорк містом, яке ніколи не спить.

Розкажи мені більше...

Таймс-сквер - це, в основному, величезна комерційна визначна пам'ятка, що складається з кварталу вулиць у самому центрі Манхеттена. Це одне з найбільш знакових зображень, коли ви думаєте про Америку та Нью-Йорк завдяки великій кількості рекламних щитів та реклами, які висвітлюються цілодобово!

Work & Travel у США з компанією FLeaders

Ви не можете отримати більше Нью-Йорка з Work and Travel USA, ніж Таймс-сквер, і однією з найкращих частин його відвідування є кількість відомих визначних пам’яток, які тут можна знайти. Поки ви там, обов’язково слідкуйте і відвідуйте; Chevrolet Clock, Disney Store, Forever 21 (це абсолютно масово!), The Hard Rock Cafe, M&M's World, Planet Holleywood, Times Square Studios (де вони знімають фільм "Добрий ранок Америка" та багато іншого), будка TKTS, і це просто для того, щоб назвати небагато! Ви також прямо біля порогу всесвітньо відомих бродвейських шоу, комедійних клубів і не забувайте про безкоштовні вуличні розваги! Нью-Йорк добре відомий своїми героями, і немає кращого місця, щоб побачити їх, ніж Таймс-сквер. Зверніть увагу на «Голого ковбоя», «Капітана Америку», офіцерів Нью-Йоркської поліції та, в основному, будь-якого персонажа Діснея, якого ви можете придумати - вони всі бовтаються на Таймс-сквер. Майте на увазі, якщо ви хочете сфотографуватися з ними, це вам буде коштувати! Не дивуйтеся, якщо ви опинитеся посередині у флешмобі, це трапляється не лише у фільмах! І це можливо на літо з Work & Travel! Навчаэтесь у Львові? Тоді вам до нас в FLeaders!

Work & Travel студентам зі Львова

Часто вважають, що Таймс-сквер є найбільш відвідуваним місцем у світі під час Work & Travel ( особливо студентами зі Львова ) де, як повідомляється, щодня близько 360 000 відвідувачів пішоходів! Це абсолютно жвава частина Нью-Йорка, і коли люди кажуть, що це "місто, яке ніколи не спить", вони точно говорять про Таймс-сквер. Ви могли буквально вийти о 23:00 та зробити покупки, і це було б так само зайнято, як суботній день на Оксфорд-стріт! Це ще більше вірно влітку, коли ви збираєтесь бути там, тож ви точно отримаєте повний досвід Нью-Йорка, якого більше ніде не отримаєте.

Віза для роботи та подорожей у США

Найскладніше для студентів зі Львова, які думають про Work and Travel USA, - це отримання візи. На щастя, існує безліч можливостей та програм Work & Travel для отримання дійсної візи для роботи та подорожей у США. У київській компанії FLeaders допоможуть вам підготувати пакет документів для отримання визи в США на літо за Work and Trave USA 2021

Work and Travel USA в місті Львів

Компанія FLeaders (Львів)

Tel. +38(050) 786-55-50 (Viber & Telegram)

Email: [email protected]

Сайт: https://myworktravel.com/