Бренд DexShell зараз являє собою провідну торгову марку, під якою сьогодні виробляються речі з водонепроникністю. Маючи відносно невеликий історичний шлях, компанія, проте, зуміла посісти вагоме місце серед фірм з аналогічною продукцією. Допоки цей виробник не був відомим широким верствам населення, існували подібні товари, хоча вони не могли похизуватись таким балансом ціни та якості. Потрапивши на світовий ринок, DexShell завоювали неабияку популярність. І для того у компанії були свої об’єктивні підстави.

dexshell

Як розвивалася компанія DexShell

Шлях компанії розпочався ще у «нульових» роках, коли невеличке підприємство стало виробляти речі з захистом від вологи. Спершу їх оцінили прихильники туризму та активного способу відпочинку, проте згодом практичні вироби DexShell мали попит в усіх. Адже кожна людина так чи інакше зіштовхується із необхідністю зберегти своє здоров’я під час несприятливих метеорологічних явищ. Одяг торгової марки чудово захищав від вологи, вітру, переохолодження, при цьому, залишався досить гігієнічним. Можна було не пітніти та не відчувати дискомфорту, проводити в одязі досить тривалий час, і ніколи не турбуватись про намокання чи перемерзання під час прогулянок.

Спочатку на ринок фірма вийшла зі шкарпетками з ефектом водонепроникності, для дорослих користувачів. Лінійка виробів DexShell знаменувала собою принципово новий рівень, новий етап розвитку та втілення сучасних технологій. В подальші роки компанія не залишалась на одному місці, постійно рухалась вперед, пропонуючи нові речі для покупців. Поступово з’являються не лише товари для дорослих, а і чудовий одяг для маленьких споживачів. Свої продукти виробник реалізовував по відносно невеликим цінам, зробивши такий одяг доступним багатьом категоріям громадян. І це було прогресивно, оскільки до того подібну продукцію використовували, в основному, професіонали. Такі як: воєнні, лікарі, рятувальники, пожежники та інші представники різноманітних професій. З появою DexShell ефективний одяг став дійсно широко використовуватись. Адже немає такої людини, яка б не потребувала захисту від несприятливих погодних умов та явищ.

У наш час це великий бренд, який досяг успіху, дотримуючись декількох вірних підходів. По-перше, завдяки постійному вдосконаленню, реорганізації, оптимізації виробничих площ. Організаційні та технологічні аспекти фірми дуже і дуже непогані. По-друге: компанія постійно розширювала свій наявний асортимент продуктів. І не лише розширювала, ще і домоглась утримання ціни на бюджетному рівні. При цьому, якість товарів ніколи не погіршувалась, навпаки, вона ще і зростала. Звісно, третя причина тріумфу – це те, що виробник, як було сказано, постійно рухався вперед, ставав краще та сучасніше. Він зумів створити такі речі, що не тільки добре захищали, вони були досить гігієнічні, комфортні, екологічні. Приємні на дотик і під час використання, у будь-яку погоду. В DexShell використовують виключно найякісніші товари від кращих постачальників. Не даремно ці вироби запитані у риболовів, мисливців, мандрівників, туристів, спортсменів, спелеологів та інших категорій клієнтів.

Унікальність виробів DexShell

Товари DexShell – це виняткові вироби, які виконані за сучасними вимогами та стандартами. Зараз асортимент торгової марки містить у собі шкарпетки, перчатки, шапки. У 2015 році випустили додатково ще й товари для велосипедистів. Унікальність речей полягає в тому, що виконані вони за спеціальною технологією, і мають три шари матеріалів. Середній шар у структурі являє собою інноваційну мембрану Porelle, що виробляється у Великобританії.

Мембрана сформована на 100 відсотків поліуретаном, який відрізняється еластичністю та міцністю. Саме за рахунок цього компоненту речі DexShell забезпечують ефективне потовідділення та захист від вологи. Діє мембрана завдяки різниці температур із внутрішньої та зовнішньої сторони одягу. Такий сучасний матеріал дозволяє шкірі дихати, оскільки через мембрану із легкістю проходить повітря. Одягаючи такі речі, власник залишається у теплі, комфорті, і у будь-яку погоду чи пору року можна відчувати себе спокійно та впевнено.

До складу виробів входять такі матеріали, як: мікрофліс, акрилове волокно, вовна мериносу, та деякі інші материали з чудовими якостями. Ці компоненти роблять одяг по-справжньому міцним, стійким до механічних впливів та зношування, дають йому стійкість до розтяжіння. У результаті чого носити такі речі можна довго, і вони будуть як нові досить тривалий час. Достатньо лише дотримуватись певних правил догляду за речами, про що сповіщають виробники. Наприклад, прати лише руками, не застосовуючи пральну машину. А якщо навіть і класти речі до автомата, то тільки на режимі «делікатного» прання. Щоб не пошкодити модель. Так само обережно слід чинити після прання. Просушувати речі забороняється біля вогнища, на батареї, також не можна прасувати. Це призведе до порушення мембрани, і модель втратить свої захисні властивості.

Використання

Вироби DexShell дійсно дуже ефективні та доступні, тож їх використовують широкі верстви споживачів. Дехто бере DexShell для задоволення своїх потреб під час прогулянок чи поїздок, хтось носить їх у походах та мандрівках. Інші користуються одягом бренду для виконання своїх професійних обов’язків. Яка б не була ситуація, ці моделі не підведуть свого власника, даючи йому найвищий рівень зручності.

Дитяча лінійка товарів

Фірма DexShell акцентує увагу на створенні якісних речей для маленьких споживачів. Дорослі знають, наскільки важливо для дитини зберегти здоров’я, особливо, якщо мова йде про перегрівання чи переохолодження. Проте, маючи на собі ефективний одяг з водонепроникністю, малюк може вирушати на прогулянку навіть у несприятливу погоду. Зимою чи влітку дитина захищена, та можна не відмовлятись від улюблених занять.

Дитячий асортимент представлений рукавичками, шкарпетками, шапками. Всі ці речі мають яскраві кольори та привабливий дизайн, тож дітлахи оцінять подібний одяг. Моделі випускають різних розмірів, і ви завжди зможете відшукати потрібне для своєї дитини. Ці практичні речі у пригоді стануть не лише під час туризму чи активного відпочинку. Вони цілком доречні і у міському середовищі, для прогулянок та розваг. Основний функціональний шар – та ж сама мембрана Porelle, як і у речах для дорослих. Дарує найбільший комфорт, дозволяє шкірі вільно дихати, не перегріватись та не переохолоджуватись. Надійний захист від вологи, особливо важливо, коли малюк грає в сніжки, бавиться у калюжі чи стрибає у замет.

Рукавички дитячі забезпечені натуральною вовною, а зсередини використовується дуже міцна нейлонова пряжа. Окрім того, речі досить довго носяться, витримують різноманітні механічні навантаження, розтяжіння, не втрачаючи форми та свого початкового вигляду.

Шкарпетки дитячі призначені для використання восени та навесні. І це дуже важливо, оскільки саме в ці сезони спостерігаємо велику кількість вологи. Дощові опади, розтавання снігу, сльота. Моделі ідеально зберігають відчуття сухості, чудово сидять на нозі, а всередині мають бамбукове волокно. Доречі, воно значно комфортніше, аніж знайома нам бавовна.

Шапки для дітей дуже модні та зовні привабливі. Вони сподобаються маленьким власникам, і чудово пасують до традиційного дитячого гардеробу.

Нові моделі 2020 року

Компанія DexShell завжди готова пропонувати своїм клієнтам чудові нові моделі з унікальними властивостями. У цьому році асортимент товарів розширився за рахунок декількох нових виробів. Про деякі з них розповімо нижче.

1. Шапка з водонепроникністю DexShell Cuffed Beanie, DH353GRN.

Модель призначена для зимового сезону. Вона стійка до зношування, легко розтягується, підлаштовуючись під власника, чудово сидить, комфортна та тепла. Безумовно, ефективно захищає від впливу вологи, вітру, морозу. Всередині та ззовні зроблена з полімерних матеріалів. Простий лаконічний дизайн, існують різні розміри на вибір.

Виробники рекомендують прати цю річ руками, у воді помірної температури. При цьому забороняється використовувати агресивні пральні порошки. Якщо навіть ви застосовуєте пральну машину-автомат, слід здійснювати прання лише у «делікатному» режимі. Просушувати шапку радять спершу з виворотного боку, а потім – з лицьового, на відкритому повітрі. Не можна просувати, класти на батарею чи тримати біля вогнища. Інакше це призведе до пошкодження мембрани.

2. Шапка з водонепроникністю DexShell Beanie Fair ISLE DH362BH.

Універсальна модель, підійде для відпочинку у міському середовищі, для туризму, перебування за містом. Надійно зберігає здоров’я, тож ні вітер, ні волога чи мороз не стануть вам на заваді. Завдяки використанню таких матеріалів, як акрил та мікрофліс, шапка гарно сидить та не мнеться під час зберігання її з іншим одягом.

До того ж, виріб має симпатичний дизайн. Що буде до вподоби багатьом споживачам. Ця модель представлена у різних розмірах. Дуже м’яка, приємна до тіла, ефективна. Рекомендації щодо догляду такі ж самі, як і для інших речей марки DexShell.

3. Гетри з водонепроникністю DexShell Extreme Sports Socks DS468.

Підійдуть для занять спортом, активного відпочинку. Переносять найважчі навантаження та умови навколишнього середовища. Зроблені з використанням інноваційних матеріалів високої якості. Структура трьохшарова. Зовнішній шар являє собою матеріал на основі волокон пара-араміду та нейлону. Якщо нейлон забезпечує довгий термін носіння, запобігаючи стиранню тканини, то пара-арамід дає чудову міцність одягу. Прекрасний захист навіть від ковзаючих порізів. Еластична мембрана у складі. Високий рівень зручності та дієве запобігання вологості.

4. Перчатки з водонепроникністю DexShell Drylite (Realtree® MAX-5®).

Перчатки, які захищають вас від намокання та холоду. Можете застосовувати під час риболовлі, на полюванні, у туристичних походах та в інших видах активної діяльності. Навіть за дуже несприятливих метеорологічних умов ви завжди отримуєте комфорт, безпеку та гарний настрій. Підходять для використання взимку, навесні та восени. Є різні розміри на вибір. Стійкі до зношування, практичні, просте дизайнерське рішення.

Висновки

Торгова марка DexShell – це по-справжньому дієві речі, які дають вам зручність та забезпечують захист від вологи. До того ж, моделі бренду доступні для багатьох категорій користувачів, вони підійдуть кожній людині: мисливцю, спортсмену, туристу або офісному робітнику. Лінійки товарів для дорослих та маленьких покупців. Унікальні властивості одягу DexShell зробили їх чудовим вибором, в першу чергу, для туризму та активного відпочинку. За будь-якої погоди ви маєте безумовний захист, за помірною ціною та із впевненістю у якості виробу.