Купівля квартири - це не тільки радість від того, що в недалекому майбутньому у сім'ї з'явиться своє житло, але і безліч питань, які вимагають зважених рішень. Одним з перших постає питання, якій же квартирі віддати перевагу - новобудові або придбати на вторинному ринку.
Розглянемо основні причини або чому варто віддати перевагу квартирі в новому житловому фонді.

1. Новий будинок
Ця головна перевага полягає не тільки в самому усвідомленні, що ви - перші мешканці квартири і до вас ніхто в ній не жив. У новобудові ви покупаєте не тільки гарну нову квартиру, але і нові інженерні комунікації і новий під'їзд . Новий будинок, крім усього іншого, це гарантія того, що в майбутньому вам не доведеться зіткнутися з вирішенням проблем застарілого фонду.

2. Вартість житла
Ця причина одна з найважливіших. Етапи будівництва багатоповерхового будинку можна поділити на три періоди - нульовий (або підготовчий), початковий і фінальний етап будівництва. Показово, що на перших етапах вартість квадратного метра істотно нижче. Але і ризиків більше. Тут, як кажуть, кому що важливіше. Треба розуміти, що вартість нерухомості в новобудові є пропорційною етапу будівництва. Чим ближче до завершення, тим будуть дорожчі нові метри.

3. Енергоефективність нерухомості
В новобудовах викростовуються сучасні як матеріали, так і технології, які дозволяють забезпечити більш високу енергоефективність.

4. Сучасні планування квартир
Різноманітність варіантів здивує навіть найвибагливішого покупця. Чого не сказати про типові планування квартир на вторинному ринку нерухомості.

5. Комфорт життя
Найчастіше забудовники пропонують не лише квартиру в новобудові, але і цілу сучасну концепцію життя. Підземні паркінги, сучасні ліфти, просторі лобі, облаштовані двори і прибудинкові території, сучасні дитячі майданчики, а також велодоріжки, спортивні майданчики і так далі.

6. Можливість розстрочки
І знову в центрі уваги сторона фінансова. Далеко не у кожної сім'ї є можливість внести всю оплату за житло. Перевага новобудови в тому, що забудовники пропонують розстрочку на досить лояльних умовах. Крім того, забудовник часто пропонує бонуси і знижки. Також у великих забудовників діють програми лояльності, які допомагають новоселам істотно заощадити на ремонті і облаштуванні нових квартир.

Бажаємо вам вдалої покупки!

Стаття надана ресурсом: continent.lviv.ua