терморегулятор тижневий термостат AR-05Якщо Ви вирішили перейти на індивідуальне опалення, приділіть увагу не тільки вибору газового котла, але й пристрою, який буде контролювати роботу опалювального обладнання. Такий прилад має назву терморегулятор. Терморегулятори виконують наступні функції:

  1. Підтримують сталу температуру обігріву;
  2. Попереджають критичне підвищення температури та тиску в системі опалення;
  3. Створюють комфортний мікроклімат у приміщенні;
  4. Допомагають економити витрати на паливо та електроенергію.

Крім цього, терморегулятор для газового котла гарантує надійне та безперебійне функціонування техніки, а також безпеку користувача.

Різновиди терморегуляторів для опалення

Сучасні виробники терморегулюючих приладів пропонують:

  • механічні термостати для котлів;
  • автоматичні програматори.

Більш популярним є программатор для газового котла, оскільки такий пристрій має низку суттєвих переваг:

  1. Можливість створення індивідуального режиму опалення;
  2. Автоматичне функціонування протягом декількох днів та навіть тижнів;
  3. Наявність режиму “Відпустка”/”Вихідний день” для заощадження коштів користувача на комунальних витратах;
  4. Можливість дистанційного управління;
  5. Зручне використання та універсальність.

https://piramida24.com.ua/images/9/programmator-nedelnyy-termostat-ar-15-dlya-gazovogo-kotla-provodnoy-61403614369596_small6.jpgДля того, щоб програматор для котла працював якомога точніше та без похибок, потрібно дотримуватися правил встановлення даного приладу. Перш за все, виробники рекомендують проводити монтаж терморегулятора у приміщенні, де є вікно. Не слід встановлювати прилад в кімнаті безпосередньо поряд з опалювальним обладнанням, оскільки тепло від котла може вплинути на показники вимірювання. Також не рекомендується затуляти програматор меблями чи шторами. Якщо Ви не впевнені у власних силах щодо правильного встановлення терморегулятора, зверніться до професійних майстрів.

Де придбати терморегулятор за вигідною ціною?

Для вибору та купівлі якісного програматора чи термостата для опалення ми рекомендуємо звернутися до перевіреного інтернет-магазину Піраміда24. Компанія пропонує виключно оригінальні запчастини та комплектуючі до газових котлів від брендових виробників за найнижчими цінами. Цілодобова клієнтська служба підтримки Піраміда24 допоможе у виборі необхідного приладу та в оформленні замовлення. Доставка товарів відбувається по всій Україні поштою чи кур’єрськими сервісами. Також можливий самовивіз зі складу інтернет-магазину, який знаходиться за адресою м.Львів, вул.Кульпарківська 137. Номери для довідок +38 095 5872111 +38 097 5872111. Піраміда24 - якісні програматори за вигідними цінами!