Інтернет переповнений службами доставки води Львів додому чи в офіс. Іонізована, гідрогенізована, ізотонічна, артезіанська – скільки компаній стільки і різних назв води. На відміну від своїх конкурентів, артезіанська вода не названа за хімічним складом.

Артезіанська вода - це специфічний тип джерельної води, що надходить із підземних колодязів. На відміну від традиційних свердловин, яким потрібен насос, вода в артезіанських свердловинах природним шляхом переміщується на поверхню за рахунок тиску.

Звідки береться артезіанська вода?

Найвідоміші артезіанські свердловини розташовані в Артуа, Франція, який був відомий як римське місто Артезіум у середні віки. Фактично, звідси походить термін «артезіанські свердловини».

Артезіанська вода «Аквітанія», яку реалізує доставка води Львів – це ідеальної чистоти вода гідрокарбонатного типу із Верещинського родовища, що розташоване в унікальному екологічному районі Західної України.

Як утворюються артезіанські свердловини?

Артезіанські свердловини утворюються, коли вода стікає в пористі скельні речовини, такі як вапняк, пісок або гравій. Це саме по собі не призведе до подачі води вгору, але коли пористий грунт оточений шаром непроникної породи - джерело води зазнає значного тиску. Цей тиск проштовхує воду вгору, де вона потрапляє в колодязь, і нагадує гейзер (без пари). Деякі з артезіанських свердловин настільки міцні, що здатні забезпечити достатній тиск води для багатоповерхових будівель!

Які переваги вживання артезіанської води?

Оскільки вода рухається під високим тиском через пористу поверхню, вона природно фільтрується. Крім того, цей процес одночасно забезпечує воду корисними мінеральними речовинами з ґрунту: кальцієм, магнієм, калієм та натрієм. 

Артезіанська вода «Аквітанія» не хлорується та знезаражується за допомогою ультрафіолету. Саме тому, вона ідеально підходить для щоденного споживання, приготування напоїв та їжі, для харчування дітей.

Переваги доставки води «Водою – вода додому»

Сервіс доставки води взагалі дуже вигідна та необхідна послуга, бо кожному з нас варто вживати щоденно не менше літра питної води. Компанія «Водо - вода додому» може організувати доставку природно чистої артезіанської води у кожен район Львова:

  • в офіс,
  • вода додому;
  • на виробництва;
  • в їдальні, кафе, ресторани;
  • в лікарні та медичні центри.

Вода с доставкою – це ідеальний варіант забезпечення постійного доступу до корисної та чистої води. Вам більше не треба купувати бутильовану воду в магазині і нести її додому. Після подачі заявки у зручний для вас день і час, «Водо – вода додому» доставлять ідеально чисту карпатську воду.