Величезний асортимент на тютюновому ринку робить пошук ідеального продукту складним завданням. Натуральність, соковитість, яскраві аромати - це одні з головних критеріїв при виборі суміші для кальяну. Джібіар тютюн відповідає найвищим вимогам якості. Широка гамма смаків здивує навіть найвимогливіших любителів смачного диму. Цей бренд створив справжню смакову феєрію.

Все про турецький тютюн Jibiar

Знавці відзначають, що цей преміальний бренд турецького виробництва відрізняється тривалістю куріння, що не гірчить і не підгорає. До складу входять тільки натуральні інгредієнти з ретельно очищеної сировини: добірний тютюновий лист Virginia, патока, натуральні ароматизатори і гліцерин.

Під час куріння немає відчуття хімічного присмаку: виробник відповідально підходить до технології виробництва, а також стежить за попаданням гілочок, паличок і інших сторонніх вкраплень. Ви не знайдете сторонніх домішок. Листя Jibiar тютюну експортуються з Польщі, ретельно вимочуються в патоці, після чого продукт втрачає гіркоту і зайву терпкість. Завдяки унікальній технології обробки та додавання гліцерину він дає рясний дим.

Тютюн відрізняється чистою консистенцією і правильної в'язкістю, тому він не потребує додаткової очистки та ретельному подрібненні. Не потрібна акліматизація: можна відкривати упаковку і відразу приступати до забивання тютюну в чашу кальяну. C цим впорається навіть кальянщик-початківець. Для куріння можна використовувати будь-яку чашу: завдяки правильній консистенції і просоченню тютюн не липне до рук і рівномірно розподіляється в чаші.

Завдяки відмінним курильним характеристикам і яскравим ароматам тютюн для кальяну Jibiar відноситься до преміальних. Він завоював любов шанувальників спочатку в рідній Туреччині, а незабаром і за кордоном. Східний гість ще не встиг увірватися в верхні позиції світового кальянного ринку, але немає сумнівів, що його популярність буде швидко рости: поєднання ціна-якість робить його одним з найбажаніших гостей, як вдома, так і в курильних закладах.

У нашому магазині Jibiar тютюн різних смаків представлений в фасування по 100 грамів. Це зручно як для домашнього використання, так і для закладів. Упаковка проста і лаконічна: ніяких «пакетиків в пакетику». Можна дістати Jibiar тютюн і відразу приступити до забивання. Він не липне до рук і дає відмінний смак як при повітряної, так і більш щільному забиванні. Кожен може регулювати смак на свій розсуд.

Тютюн Jibiar - це мікси і соло смаки, що дозволить кожному відшукати свій неповторний аромат, нескінченно комбінуючи палітру. У нашому асортименті представлені смаки лід, дип блю, турецька жуйка, лід-молоко, молоко. Також ми плануємо розширення смакової лінійки. Jibiar тютюн можна купити в інтернет-магазині https://kalyan.net.ua за вигідною ціною, а моментальна доставка порадує тих, хто хоче насолодитися курінням в день замовлення.