Коли виникає питання де зробити тату у Львові, то вибір необмежений. Але як вибрати найкращий тату салон - про це варто добре задуматись. Адже необхідно зважити, що татуювання — це покупка на все життя і неправильне рішення може повністю розчарувати вас у мистецтві бодіарту.

Студія Custom House Tattoo у Львові - це місце, де втілюють найрізноманітніші художні мрії. Об'єднати в одному місці досвідчених майстрів, які працюють у різних стилях і було головною ідеєю при створенні нашої студії.

Чому Custom House Tattoo - це студія якій довіряють?

Сервіс, який ти очікуєш. Кожен клієнт - це бажаний гість, який прийшов втілити свої художні ідеї, тому ми пропонуємо йому лише найкраще:

- Консультація. Перш ніж погодитися зробити татуювання, ви маєте бути певні у професіоналізмі майстра тату, переконатися чи працює він з певною стилістикою, ознайомитися з портфоліо. Отримати усю необхідну інформацію про вартість роботи та гарантії.

- Якісні матеріали та обладнання, які гарантують не лише чудовий результат, а безпечний. Для роботи завжди використовуються брендові сертифіковані чорнила та пігменти, які містять лише натуральні та безпечні складники.

- Стерильність. Кількість сертифікатів, ще не гарантує безпеку процедури. Тому треба бути певним, що всі інструменти для роботи є стерильними. У студії Custom House Tattoo здоров'я клієнта є пріоритетним, тому проведення дезінфекції інструментів здійснюється за допомогою медичного автоклава, як найбільш надійного методу.

Як відбувається робота майстра з клієнтом?

- Чітка ідея майбутнього татуювання. Для повного розуміння вигляду та концепції тату вам необхідно надати майстру приклади робіт (фото, зображення, матеріал) та описати головну ідеї татуювання, а також вказати місце та приблизні розміри.

- Розробка ескізу — це завжди індивідуальний підхід тату майстра. На цьому етапі, розробляючи тату ескіз проявляються творчі здібності та креативний підхід до втілення нестандартних рішень. Дублікатів та повторів бути не може. Кожне тату — це новий унікальний досвід.

- Трансформація ескізу в тату. Ще на етапі консультації ознайомтеся з роботами майстра у вигляді “ескіз та результат”. Так ви будете певні, що отримаєте якісне втілення вашої ідеї.

- Догляд після процедури займає не менш важливе значення. Майстер має надати розгорнуту інформацію, як правильно доглядати за свіжо зробленим татуюванням. Це на пряму впливає на якість зображення.

- Безкоштовна корекція. Процес відновлення шкіри після процедури може негативно вплинути на вигляд тату: розмитість та вицвітання. Салон Custom House Tattoo - це безкоштовна корекція та 100% якісний результат.