Найчастіше клієнти веб студії не знають що це, а саме головніше як це впливає на кількість продаж та імідж компанії. Веб студія  зацікавлена ​​в тому, щоб сайти які ми створюємо працювали на Вас, а тому розповімо про важливість пошукового просування сайтів.

Етапи просування сайту

  • В залежності від специфіки та аудиторії сайту за допомогою наших фахівців розробляється список пошукових запитів, за якими буде проводитися розкручування сайту;
  • Ви вибираєте географічну зону, в якій буде проводиться просування (Київ, Україна, СНД);
  • Наші фахівці розраховують вартість просування в місяць, в залежності від конкурентності ключових слів і складності просування;
  • Якщо при заявленій ціні на просування досягається домовленість, то ми починаємо працювати над просуванням сайту;
  • Ваш сайт в ТОП Google (Yandex).

Навіть після завершення всіх робіт та здачі Вам сайту ми постійно стежим за його працездатністю.

Супровід та підтримка включає в себе дві основні складові: перша - підтримка постійної працездатності сайту, актуальності хостингу та доменного імені; та друга - оновлення та актуалізація контенту сайту (інформаційне наповнення та зміна існуючої інформації).

Найчастіше супровід та підтримка web-сайтів включає в себе саме зміну різних данних, наприклад, контактної інформації, заміну текстів, редизайн дизайнерських рішень, зміна структури і навігації сайту і програмних модулів, створенням додаткових відображень інформації на електронному ресурсі.

Крауд-маркетинг

Якщо ви самостійно просуваєте свій сайт, то вам необхідно знати про крауд-маркетинг. Це інструмент просування сайту посиланными-рекомендаціями з форумів та блогів. Крауд-макетологи ведуть вашу компанію - пишуть рекомендації в інтернеті, тим самим нарощують кількість посилань на ваш сайт, у відповідь на це пошукові системи підвищують рейтинг сайту. Крауд-маркетинг можна замовити по цьому посиланню. 

Просування сайту - підвищення іміджу та продажів вашої компанії

Для того щоб Ваш сайт працював, а саме головне - збільшив дохід вашої компанії, будь то інтернет магазин, сайт візитка або корпоративний сайт йому потрібні відвідувачі. Просування (розкрутка) в пошукових системах (Google, Yandex) є найдешевшим і ефективним методом залучення відвідувачів на Ваш сайт. Втім, Ви можете спробувати і інші способи просування Вашого сайту в Інтернет, наприклад замовити контекстну рекламу в Google Adwords і Yandex Direct.

Однак, не варто забувати що просування сайту , виконана на професійному рівні є ключовим моментом при поданні Вашого сайту, Вашого підприємства в Інтернет. Пошукове просування Вашого сайту варто довіряти тільки професіоналам, які готові поручитися за результат. SEO-фахівці студії  із задоволенням займуться просуванням Ваших сайтів за помірну ціну.

Сайт має працювати на Вас

Крауд-маркетингВиготовлення сайту завжди має проходити з певною метою. Найчастіше мета розробки сайту - отримання прибутку, але мета може бути й іншою. Наприклад, створити спільноту, організувати громадський рух, прорекламувати соціальний проект та безліч інших. Однак мета є завжди. Саме з точки зору здійснення Ваших цілей і створюються сайти у веб-студії.

Якщо Ви хочете залучити клієнтів, то Вам не обов'язково вкладати значні кошти для створення унікального дизайну чи складного функціоналу. Головне створити зручний і зрозумілий користувачу сайт візитку, а також здійснювати його просування  в пошукових системах. Слід розуміти, що вкладення в розробку сайту величезних коштів, без відвідувачів, не допоможе в досягненні Вашої мети. Краще створити сайт дешево, однак вкласти додаткові кошти в просування сайту.

Інша справа, якщо Ви хочете створити корпоративний сайт. В даному випадку дизайн буде відігравати одну з головних ролей, так як сайт компанії це її обличчя в мережі інтернет. Від дизайну такого сайту та якості його наповнення буде залежати успіх в створенні іміджу Вашого підприємства та отримання прибутку.

Створення інтернет-магазину - це в першу чергу створення торгової площадки, яка дає можливість продавати товари або послуги величезній кількості користувачів всесвітньої мережі. Схема роботи інтернет-магазину проста: користувач обирає необхідні товари або послуги, додає їх в корзину і оформлює замовлення. Замовлення оформлюється на сайті, через повідомлення необхідної інформації про покупця, виборі способу оплати і місця доставки. Інформація про покупця може зберігатися на сайті для забезпечення механізму повторної покупки. Сучасні інтернет-магазини представляють собою складні сайти з безліччю функцій, що забезпечують зручність користувачу і збільшення прибутку для власника інтернет-магазину.