З весни до самої осені власники приватних будинків можуть використовувати гриль для готування м'яса, риби і овочів. Пристрій дозволить урізноманітнити повсякденне меню.

Підібрати пристосування можна онлайн. Звертайте увагу в першу чергу на виробника. Компанія Грілекс є офіційним постачальником продукції Char-Broil. Це люксові грилі і барбекю. В асортименті продавця також доступна продукція фірм:

  • FireMagic;
  • Saber,
  • Dancook.

Відвідувачам доступні також коптильні, різноманітні аксесуари, запчастини та чохли до приладів. Подивитися весь перелік продукції вдасться в онлайн-каталозі.

Різновиди грилів

Класичні вугільні пристрої ідеально підходять для приватних будинків. Вони дозволяють готувати соковиті страви з димком. Відмінні риси техніки - громіздкість, велика вага. Це стійкі конструкції, які дозволяють готувати відразу декілька порцій страви.

Якщо потрібен домашній аналог пристрою, то виберіть електричний гриль в розділі https://grillex.com.ua/category/grills/electric-grills. Продуктивне і екологічний пристрій не виробляє викидів, швидко і рівномірно обсмажує продукти. Користуватися таким грилем зручно, він безпечний і надійний.

Замість електричного також можна замовити газовий пристрій. Йому притаманні ті ж якості, він підходить для закритих приміщень - кухонь, терас.

Є похідні варіанти грилю. Це портативні моделі, компактні і легкі. Подібні пристосування легко перевозити. Можна брати їх з собою на пікнік, в кемпінг.

Критерії порівняння

При покупці слід порівняти наступні параметри, щоб вибрати оптимальний гриль:

  • Розміри. Вибираються індивідуально з урахуванням місця установки.
  • Конфігурація. Важливо, щоб гриль не перешкоджав переміщенню людей по майданчику, кімнаті.
  • Оснащення. Перевіряється виконання основних елементів, наявність додаткових пристроїв. Наприклад, пристрої Char-Broil доповнюються бічними конфорками, датчиками температури. Це спрощує процес готування.

Слід перевірити матеріали виробництва. Важливо, щоб фірма використовувала екологічну і безпечну сировину.

Звертайте увагу на функціонал, від даного параметру безпосередньо залежить ціна обладнання. Крім класичних грилів виробники сьогодні пропонують удосконалення моделі. Це багатозадачні пристрої, суміщені з коптильнею, барбекю. Подібні комбіновані пристосування є в асортименті Char-Broil