Як за допомогою зовнішньої реклами залучити клієнтів в магазин?

Вивіска - унікальний інструмент зовнішньої реклами, який створює перше враження про магазин і спонукає інтерес подивитися, що ж всередині нього. Грамотно спланована зовнішня реклама виділяє з натовпу і сприяє тому, щоб Вас запам'ятали. Правильно оформити вивіску можуть тільки професіонали. Компанія «Гудвіл Дизайн сервіс» пропонує рекламні послуги, які допоможуть розвитку Вашого бізнесу.

Зовнішня реклама зробить Ваш магазин особливим

Поки людина проходить по вулиці, він бачить масу зовнішньої реклами. Вона інформує про те, що тільки тут краще, дешеве і вигідне. Згодом перехожі перестають звертати увагу на строкаті гасла і заклики відвідати магазину. Якщо Ваше заклад нічим не відрізняється від інших, чому раптом людина захоче зайти в нього? Він пройде мимо, як це робив і раніше.

Правильна зовнішня реклама чіпляє погляди перехожих. Її оригінальність викликає інтерес і бажання відвідати магазин. Завдяки їй, у людей формується позитивне враження про заклад, вони запам'ятовують його зовнішній вигляд, який відрізняється від сотні інших.

У «Гудвіл Дизайн сервіс» створюють оригінальну зовнішню рекламу. Ви можете самостійно зробити особливий ескіз, використовуючи чужі напрацювання, або скористатися послугами професійного дизайнера.

Три правила ефективної зовнішньої реклами

При створенні зовнішньої реклами маркетологи з «Гудвіл Дизайн сервіс» дотримуються трьох правил:

  • зачепити - яскрава вивіска виділяє Ваш бізнес серед конкурентів. Важливо, щоб вивіска гармоніювала з навколишньою архітектурою, була видна здалеку і не перегороджувала вид на магазин;

  • запам'ятатися - незвичайний дизайн з використанням оригінального шрифту, цікавим поєднанням кольорів або обігруванням логотипу магазину запам'ятовуються краще. При цьому дуже важливо зберігати баланс, щоб вивіска була чіткою і зрозумілою;

  • зарекомендувати - люди використовують вивіску як орієнтир. Після того, як клієнт відвідає Ваш магазин, він буде рекомендувати його іншим, використовуючи вивіску в якості орієнтира.

Недорога альтернатива вивісці

Існує ще три способи залучити клієнтів в магазин, коли немає можливості розмістити вивіску. Зовнішня реклама складається з різних інструментів, найбільш бюджетними з яких є:

  • мимохідь - поміщають інформації більше, ніж вивіски. Використовуйте смішні фрази, щоб привернути увагу перехожих. Написи повинні бути чіткими, лаконічними і закликати до дії;

  • реклама на склі - використовуйте простір на магазині для реклами з метою залучення клієнтів. Інформацію «Знижка -30%», «Один товар купуєш, другий - в подарунок» розміщують на вікнах або дверях так, щоб це було видно з вулиці;

  • написи на асфальті - використовуйте трафарети зі стрілками, логотипами та іншою інформацією, щоб зацікавити покупця.

Хочете вивести свій бізнес на новий рівень? Зовнішня реклама від «Гудвіл Дизайн сервіс» допоможе Вам у цьому! З усіх питань звертайтесь за телефоном, номер якого вказаний на офіційному сайті компанії.

Звертайтеся до нас за адресою сайту https://gudvil.com.ua/ua/. Маємо безліч фото наших робіт.