Купити поліс можна не тільки у відділеннях страхових компаній, але і через Інтернет. Щоб оформити страховку онлайн на https://polis24.com.ua/ua/vyezzhayushhie-za-granicu/, знадобиться тільки закордонний паспорт і повний список осіб, на яких укладається договір.

Чому страховка обов'язкова?

Основні причини дві: законодавство і розсудливість. Навіть якщо наявність поліса не значиться необхідною умовою в'їзду в ту чи іншу країну, в Україні діє закон про порядок виїзду і в'їзду в Україну для громадян. Згідно з цим законом кожен українець, який залишає країну, повинен мати страховку. Тим самим законодавство захищає громадян: на території іншої країни вам може знадобитися медична допомога, але не кожна держава погодиться надати її безкоштовно. Розсудливість теж підказує, що убезпечити себе в далекій подорожі потрібно по максимуму.

Страховий поліс від надійної компанії як https://polis24.com.ua/ гарантує вам, що в разі екстреної ситуації ви отримаєте лікарську допомогу, госпіталізацію і повноцінне лікування. Без страховки вам доведеться оплачувати ці послуги зі своєї кишені, а в деяких країнах це боляче б'є по гаманцю. Наприклад, в Швейцарії вартість прийому у терапевта, який дасть призначення на обстеження, може доходити до 400 євро. За аналізи і ліки, звичайно, доведеться платити додатково. Або в Малайзії: прийом у лікаря коштує в середньому $ 50, а один день в лікарні в режимі госпіталізації обходиться в $ 100- $ 200.

Які бувають види страховки для виїзду за кордон?

Зазвичай компанії пропонують туристичне страхування декількох видів. Стандартний договір покриває:

  • Надання невідкладних медичних послуг в медичних закладах (амбулаторно і госпіталізацію);
  • Транспортування до найближчої лікарні;
  • Оплату необхідних для лікування препаратів;
  • Репатріацію останків в країну проживання.

До стандартного договору можна додати покриття додаткових витрат, наприклад: транспортування в країну проживання до конкретного медзакладу, приїзд та проживання родичів на час лікування,  адміністративні витрати, пов'язані з продовженням перебування застрахованої особи на території країни, і так далі. Також страхові поліси розрізняються по:

  • Території покриття (Європа, весь світ або конкретна країна);
  • Сумі медичних витрат, в межах якої може бути надана допомога;
  • Тривалості дії страховки і тривалості перебування клієнта за кордоном;
  • Особливих умов (наприклад, якщо поїздка пов'язана з небезпечними видами спорту). Від усіх цих параметрів залежить остаточна вартість поліса.

На сайті https://polis24.com.ua/ua/zelenaya-karta/ ви можете дізнатися про всі страховки які вам знадобляться для виїзду за кордон.