Пляжні плавки - невід'ємний атрибут гардероба кожного чоловіка. Від правильного вибору чоловічих плавок залежить не тільки зручність, але і зовнішній вигляд, що створює перше враження. Сучасні аксесуари для плавання рясніють величезною різноманітністю. Не забудьте вивчити особливості моделей і ознайомитися з останніми напрямками моди, щоб завжди бути в тренді.

Навіщо потрібні плавки для купання?

Плавки або шорти вже давно увійшли в ужиток сучасної молодої людини. Чоловіки сьогодні намагаються бути в формі, займаючись різними видами спорту. Чимало з них зупиняють свій вибір на плаванні, і тому плавки для басейну і їх підбір є першочерговим завданням. Подібні моделі мають свої особливості крою та вибору матеріалу, дозволяючи плавцю відчувати себе комфортно при запливі на довгі дистанції.

Ще одна причина купити чоловічі плавки, яка знайома абсолютно всім, - пляжний відпочинок. В цьому випадку не обійтися без купальних плавок. Вибір цієї категорії товарів досить широкий, що дозволяє кожному підібрати оптимальну модель по фігурі і смаку.

Які чоловічі плавки можна купити для пляжу?

Значний асортимент цих аксесуарів дозволяє не тільки вибрати зручну і стильну модель, але і урізноманітнити свій образ на пляжі. Розглянемо основні моделі плавок, популярні серед представників сильної статі:

• Класичні плавки для плавання. До цього дня, багато чоловіків віддають перевагу цим моделям. Це найбільш відкритий варіант аксесуарів, що дозволяє демонструвати всі достоїнства чоловічого тіла. Сьогодні класичні плавки поступово виходять з моди, поступаючись місцем більш модним варіантам.

• Бордшорти. Дана модель спочатку призначалася для серфінгістів. Сучасні молоді люди нерідко роблять свій вибір на користь цієї моделі через її практичність і універсальність. Бордшорти мають довжину нижче коліна і вільну форму, завдяки чому відмінно сидять на будь-якій фігурі. Однак вибирати даний варіант все ж рекомендується хлопцям високого зросту. У них можна не тільки плавати і займатися пляжним спортом. Вони добре підійдуть для прогулянок по курортному місту, походів в літні кафе і інших речей.

• Шорти середньої довжини. Цей варіант буде універсальним для будь-якого чоловіка. Купивши плавки даного типу, ви точно не прогадаєте. Вони мають вільну форму і довжину трохи вище коліна, дозволяючи відчувати себе впевнено як у воді, так і на суші.

• Короткі шорти. Така модель трохи прикриває стегна, має вільний крій і вважається оптимальним вибором для пляжу. У них можна засмагати, купатися, грати в пляжні ігри і навіть гуляти, накинувши легку сорочку.

• Боксери. Короткі облягаючі шортики дозволять представникам сильної статі продемонструвати всі свої достоїнства, викликавши захоплення жінок. Цей варіант досить зручний, хоча носити його краще тим, хто має відточені форми і впевненість в собі.

Що ж стосується чоловічих купальників для басейну, вибір обмежується класичними плавками і боксерами. Це пов'язано з тим, що при занятті спортом головним критерієм все ж таки є зручність.

Питання вибору матеріалу

Модні плавки повинні бути ще й практичними. Ось чому варто приділити пильну увагу вибору тканини. Серед поширених матеріалів виділяють:

• поліестер;

• поліамід;

• неопрен.

Спортсменам рекомендується віддати перевагу поліестеру, оскільки він відрізняється стійкістю до зносу і підходить для регулярного використання. Поліамід буде універсальним рішенням за рахунок своєї еластичності і здатності тримати форму. Ця тканина моделює і підтягує фігуру. Неопрен - максимально еластичний матеріал. Він непоганий для пляжу, але більше підійде для таких видів спорту як снорклінг і йому подібних.

Купити плавки в Україні можна з найрізноманітніших матеріалів, проте краще зупинитися саме на синтетичних. Така тканина буде швидко сохнути і прослужить досить довго навіть з урахуванням численного прання.

Купити плавки в Києві і інших містах України за вигідною ціною (плавки від 99 грн.) Ви можете в Інтернет-магазині «Мен Актив». Це найбільший магазин стильного чоловічого одягу, що пропонує більше 1500 одиниць товарів, серед яких ви знайдете чоловіче білизну і одяг. У каталозі представлені різноманітні моделі плавок від класичних до сучасних варіацій. Любителі похвалитися результатами тренувань зможуть підібрати для себе відкриті облягаючі моделі з якісних матеріалів. Працюючи більше 5 років, «Мен Актив» заслужив відмінну репутацію серед клієнтів. Зручний інтерфейс сайту дозволить без проблем знайти необхідний товар. Клієнтів приємно здивує широка розмірна сітка від S до 3 XL. Інтернет-магазин розташований в Миколаєві і здійснює доставку в Київ, Одесу, Харків та інші регіони.