Любите активно проводити час в компанії друзів? Клуб B3 знає чимало цікавих способів організувати дозвілля. Послуги компанії корисні як приватним, так і юридичним особам (для корпоративних заходів).

Переваги пейнтболу

Пейнтбол – один з найбільш захоплюючих способів проведення дозвілля з друзями. Проводиться він на спеціально облаштованих майданчиках. Детальніше про них можна дізнатися на сайті B3. Гра подарує чимало яскравих емоцій і гострих відчуттів. Доводиться проявляти спритність, використовувати інтуїцію і розробляти стратегії для того, щоб привести свою команду до перемоги.

Пейнтбол об'єднує. Як і будь-яка командна гра, він вчить діяти спільно, приходити на виручку членам своєї групи. Не дивно, що його активно використовують багато менеджерів по тімбілдінгу.

Регулярні ігри позитивно впливають на логічне мислення, допомагають підтримувати організм в тонусі. Вони корисні людям різного віку.

Лазертаг – сучасна альтернатива пейнтболу

У цієї гри досить багато шанувальників. Одна з переваг лазертагу – дальність стрільби. Середній параметр варіюється між 150 і 200 метрами. Це дозволяє використовувати більш складні і великі майданчики для гри, детальніше тут.  Кожне попадання фіксується за допомогою спеціальних датчиків. Це дозволяє легко визначити рахунок.

Лазертаг повністю безпечний. Учасникам не потрібно носити захисну маску, що значно підвищує зручність. До того ж все попадання проходять безболісно. Це важливо для людей з чутливою шкірою, на яких легко залишаються синці. До того ж багато батьків набагато охочіше відправляють дітей на безпечний лазертаг.

В іншому ж лазертаг схожий не пейнтбол. Правила і умови гри ті ж.

Вирішуємо загадки, щоб вибратися з кімнати

Квест-кімната – більш спокійний варіант проведення часу. Якщо хочете дізнатися про неї докладніше, ось посилання.

Квест-кімнати бувають різної складності. Тому вони однаково популярні у людей різного віку.

Розважальні центри, як правило, пропонують на вибір кілька тематик. Особливою популярністю користуються містичні, фантастичні, детективні і шпигунські сюжети.

Має значення, наскільки добре оформлена квест-кімната. Від цього залежить її атмосфера. Деякі квести дозволяють отримати досить гострі відчуття. Є кімнати з рухомими декораціями, які спрацьовують в найнесподіваніший момент. Час на рішення загадок обмежено, що робить процес ще більш захоплюючим.