Українська діджиталізація стрімко росте. Що вже казати про розвиток способів оплати, власне, туристичного міста. У Львові маємо одні з найвищих темпів зростання безготівкових оплат! А статистика свідчить, що 93% населення мають дебетову картку і 62% мають кредитну картку.

Це ще один пункт, що свідчить про посилення впливу і стійкості кредитних карток. Одна з нових на ринку – це кредитна картка «Unex Card» від Юнекс Банку.

Нова картка, щоб «не відкладати на потім»

Звичка кожної людини – це відкладати на потім: складні завдання, великі покупки, важкі рішення, дорожчі варіанти відпочинку, витратні сеанси до стоматолога.

Але, як зі складними завданнями, так і з витратними послугами/товарами, краще покінчити скоріше, ніж пізніше. Бо саме так ми відкладаємо можливості «у далеку скриньку».

Які можливості має «Unex Card»?

  • Кредитна картка вирішує завдання, наведені вище, бо дає змогу оплатити непередбачувані або дуже необхідні витрати розміром до 100 000 грн, не беручи в борг, або не оформлюючи кредити.

  • До того ж, кредитна картка може виступати як звичайна платіжна картка – варто лише поповнити її власними коштами.

  • Юнекс Банк надає 62 дня пільгового терміну, за який можна поповнити витрачений кредитний ліміт і не сплачувати жодних комісій.

  • Бонус для всіх власників «Unex Card»: найбільший кешбек, що можна обрати на сайті – на деякі категорії повертають до 25% витрат.

Хтось скаже, що це просто ще одна кредитна картка, але на сайті Юнекс Банку https://creditcard.unexbank.ua є реальне порівняння з ринковими умовами і можна стверджувати, що «Unex Card» справді вигідна.

Замовити картку можна на сайті, у представництві банку, яке знаходиться за адресою: вул. Шолом-Алейхема, 15. (тел: +38 (066) 042 40 44), (ліцензія НБУ №56 від 28 жовтня 2011 р.)