Картинки по запросу бухгалтерЯкщо вам потрібні послуги бухгалтера у Львові , то ви повинні знати, що вибирати бухгалтера потрібно так само ретельно, як лікаря або адвоката, тому що наслідки поганої роботи бухгалтера можуть бути такими ж неприємними. Найняти кого попало, не придивившись, – велика помилка, яка може обійтися дуже дорого. Шкода, що багато керівників розуміють це вже після того, як обпеклися.

Багато чого залежить від виду діяльності, масштабів фірми і від ділянки, яку буде вести фахівець виконуючий бухгалтерські послуги в Івано-франківську, але ця інформація допоможе вам зорієнтуватися, коли будете вибирати співробітника.

Якості хорошого бухгалтера

Почнемо з очевидних, але від цього не менш важливих:

1. Освіта. Бухгалтерія – одна з найбільш рухомих сфер, і те, що було актуально ще вчора, сьогодні може вже не працювати. Наявність диплома не гарантує актуальних знань та бездоганної роботи, але професійна освіта – це фундамент, на якому будується вся подальша робота. На міцну основу нарощувати знання простіше, інакше співробітник постійно буде спотикатися про те, що він чогось не знає. Ризикнути і взяти на роботу людину зовсім без освіти в галузі бухобліку або хоча б із суміжних сфер можна, тільки якщо робота передбачає прості однотипні операції.

2. Досвід. Краще, якщо бухгалтер вже наступав на граблі через недосвідченість десь в іншому місці, а до вас прийшов вже "стріляним горобцем". Цікавтеся реальним досвідом, а не задовольняйтеся датами в трудовій книжці. Поцікавтеся на співбесіді, які саме функції виконував претендент, з якими складнощами стикався, яких результатів досягав.

3. Посидючість. Робота бухгалтера найчастіше рутинна. Якщо людині потрібна постійна активність і їй важко всидіти на місці, краще не брати її на роботу. Вона дуже швидко закисне, стане помилятися або зовсім піде, і вам доведеться знову починати пошуки бухгалтера.

4. Чесність. Це ключова якість хорошого бухгалтера, тому що можливостей обчистити фірму у нього більше, ніж у будь-якого іншого співробітника. Без чесності неважливі ні досвід, ні освіта, ні будь-які інші позитивні якості.