Вибір подарунка — процес, здатний поставити в ступор практично будь-яку людину. Навіть рідній і близькій людині може бути не просто вибрати подарунок на новий рік, день народження чи якесь інше свято. А ось з людьми, з якими Ви знайомі не надто довго, все може стати ще важче. Тому варто ретельно подумати і підготуватися перед тим, як вибирати подарунок на будь-яке свято, щоб дарувати те, що сподобається одержувачу подарунка.

10 найкращих подарунків до свят ви знайдете в інтернет-магазині Mirpodarka.com.ua!

На що варто звертати увагу – поради щодо вибору подарунка

Якщо одержувач подарунка вам добре знайомий, то можна значно спростити процес пошуку і вибрати подарунок слідуючи певним якостям особистості:

  • Характер і звички — одна з перших речей, на яку варто звертати увагу, щоб вибрати відповідний подарунок. Для любителів активного способу життя можна подарувати нові кросівки, іншу спортивний одяг або фітнес браслет, в тов час як для домосідів такі речі можуть виявитися абсолютно марними, їм варто вибрати подарунок іншого плану. Також від характеру залежить колір подарунка. Більш спокійним людям краще дарувати щось нейтральних кольорів, у той час як людям, не здатним довго всидіти на місці, більше подобаються яскраві і кидаються в очі кольору. Хоча це не є непорушним правилом і завжди бувають винятки.
  • Хобі одержувача подарунка стане відмінною підмогою при виборі подарунка. Колекціонерові можна подарувати новий екземпляр в його колекцію, гітаристу-нові, якісні струни або примочки для гітари. Річ, що ідеально підходить до захоплень, відмінно підніме настрій одержувачу подарунка. Але з хобі необхідно проявляти обережність, колекціонеру не слід дарувати те, що вже є в його колекції.
  • Професія. Якщо ж ви не знаєте хобі одержувача подарунка (або для цього у нього є все, що тільки потрібно), можна подивитися в бік його професії. Правда тут потрібно дотримуватися одне важливе правило — професія іменинника повинна йому подобається, далеко не всі люди працюють на улюбленому місці, це варто враховувати, якщо ви вирішили вибрати подарунок "в тему". В цьому плані рекомендується дарувати ті речі, які дозволять стимулювати професійний ріст.