Яке взуття найкраще підійде дитині на зиму?

На це питання немає остаточної відповіді, але правильне термо взуття для хлопчиків регулюється його властивостями. І чоботи, і черевики для снігу повинні мати певні характеристики. Тільки тоді обув може бути правильно підібрана, яке виконає свою роботу якнайкраще.

Особливості хорошого зимового взуття:

  • Розмір - нога, вставлена ​​в черевик, повинна мати достатній простір, абсолютно не можна її здавлювати. Насправді взуття не підлаштовується під форму стопи, а навпаки. Занадто маленькаобув може деформувати стопу дитини. Вибираючи зимове взуття, ви маєте пам’ятати про певний простір, який необхідно залишити вільним - близько 1,5 см між кінчиками пальців ніг та кінчиком взуття. Треба також пам’ятати, що взимку дитина вдягає тепліші та щільніші шкарпетки. Звичайно, взуття не може бути занадто великим, інакше ви отримаєте ефект «перетасування».
  • Форма - ідеально підходить до ніг вашої дитини. Регулювання кріплення буде добре працювати, крім того, носок взуття повинен бути широким.
  • Підошва - запобігає ковзанню.
  • Матеріал - навіть зимові черевики повинні бути гнучкими і легкими, обов’язково з достатньою вентиляцією. Не менш багато уваги слід приділити підкладці.

Коли вибирати черевики,а коли снігові чоботи?

Дитина може мати одну пару взуття на всю зиму, незалежно від того, чи це черевики чи чоботи для снігу. Обидва типи підтримують ваші ноги теплими і не заморозять. Падіння снігу - явна ознака того, що настав час снігових чобіт. Хороші снігові чоботи мають захищати від морозу - особливо з вовняною вставкою та хорошою ізоляцією. Важливо також щоб вони були водостійкими до снігу, але також коли він починає танути, і це гарантується ПВХ.Варто пам’ятати, що це мають були черевики хорошої якості. Також слід звернути увагу на бічне кріплення на блискавці, яке повинно бути ідеально вшитим. Після цього можна регулювати ширину стопи. Якщо у дитини є стрункі литки і черевики не регулюються у вигляді кріплення, таке рішення не підійде. Крім того, важливо підігнати щиколотки.

Снігові чоботи для хлопчиків

Хлопці люблять грати на снігу. Це прекрасна можливість пограти у війну, бігати та кататись у білому порошку. Однак важливо пам’ятати, що для кожного заняття взимку слід вибирати дитяче взуття. Снігові чоботи забезпечують ногам тепло та затишок. Однією з пропозицій є водонепроникне взуття з капроновим верхом, яке має підкладку всередині, і тому підходить для холодних днів.Більше того, ця модель снігових чобіт оснащена легкими елементами, які включаються на кожному кроці.