Картинки по запросу львов отдыхЛьвів має в країні статус культурної столиці. Тут є на що подивитись й чому повчитись. Завдяки дбайливому ставленню до своєї історії, городянам вдалося зберегти унікальну архітектуру будівель, історичні пам’ятки, культурні традиції. В країні не знайдеш такої ароматної кави й такого смачного шоколаду як у Львові. Туристи їдуть сюди щоб познайомитися з прекрасними людьми, що вміють тяжко працювати й організовувати яскраве святкування різних подій. У Львові гостей радо вітають 880 комфортних готелів. Заснований в 1893 році готель Львів Grand Hotel, особливо популярний серед туристів. Стриманий класичний дизайн готелю органічно поєднується з найсучаснішим технічним обладнанням.

В готелі обладнано 121 номер. Вони відносяться до різних категорій комфортності. Гостям пропонуються стандартні номери з одним або двома ліжками, номери напівлюкс та люкс, люкс вищої категорії та президентські апартаменти. На ціни готельних номерів впливає сезонна завантаженість, категорія обраного номера, кількість днів проживання.

Готель часто проводить різні акції, пропонуючи клієнтам знижки. Щоб гарантовано отримати знижку на перебування в готелі під час проведення державних свят, треба завчасно на кілька діб забронювати готель у Львові. Обрати знижку можна на інтернет-ресурсі готелю Grand Hotel, в розділі «спеціальні пропозиції». У вартість номеру крім проживання входять шведські сніданки, послуги SPA центру, саун, джакузі. Можна відвідувати спортивний зал та басейн.

Вигідне розташування готелю в центрі міста сприяє кращому знайомству з культурними пам’ятками міста. Зазвичай у гостей залишаються приємні спогади про знайомство з містом, з його доброзичливими людьми, про приємне перебування в готелі Grand Hotel.