Київстар пропонує свої послуги у багатьох населених пунктах України, і Львів – одне з найбільших міст у зоні покриття. Інтернет-телебачення у Львові можна підключити практично у кожній багатоповерхівці чи будинку в приватному секторі. Зазвичай за однією адресою послуги пропонують кілька провайдерів, серед них «Воля», «Укртелеком» Triolan та інші. У цій статті ми розповімо про переваги телебачення від компанії Київстар.

Як підключити телебачення абонентам мережі

Нові абоненти можуть залишити заявку на офіційному сайті провайдера або зателефонувати до кол-центру. Насамперед буде перевірена можливість під’єднати до телебачення помешкання заявника. Львів’янам, котрі вже підключились до інтернету, однак бажають змінити провайдера, можна викликати майстрів через «Мій Київстар», за телефоном або через сайт. За контактним номером з заявником зв’яжуться представники компанії, щоб призначати дату та час приїзду спеціалістів.

Вигідні тарифи від українського оператора

З чинними тарифами можна ознайомитися на сайті kyivstar.ua. Наразі діє три тарифних плани:

  1. Базовий. Включає 105 телеканалів та онлайн-бібліотеку з фільмами. Вартість послуги складає 80 гривень на місяць. 

  2. Комфортний. Користувач отримує доступ до 132 каналів та онлайн-бібліотеки. У ній збережено близько тисячі фільмів та серіалів. 

  3. Максимальний HD. Містить найбільшу кількість каналів – 151. Крім того, глядачі отримують доступ до бібліотеки фільмів, послугу «КіноХіт HD» та тюнер в оренду.

Також компанія Київстар надає знижку у вигляді 50% на оплату перших чотирьох місяців користування телебаченням. Наприклад, загальна економія на тарифі «Базовий» з оплатою 80 гривень на місяць сягне 160 гривень.

Чи потрібен ТБ-тюнер

ТБ-тюнер, або цифрову приставку, використовують для приймання та декодування сигналу цифрового телебачення. Пристрій не потрібен у таких випадках:

  • на комп’ютері, планшеті чи смартфоні

  • на телевізорах Samsung або LG, що мають функцію Smart TV

  • на телевізорах Ergo, Sony, Philips та інших брендів, котрі працюють на операційній системі Android TV версій 6.0, 7.0, 8.0

Для перегляду на пристрій потрібно встановити спеціальний додаток Kyivstar TV. Його можна завантажити з Play Market, App Store, Samsung Apps та LG Apps. Трансляція каналів на комп’ютері відбувається через веб-інтерфейс tv.kyivstar.ua. Для інших телевізорів потрібен тюнер. Одна приставка забезпечує перегляд на одному пристрої.

У послузі «Київстар ТБ» національний оператор передбачив можливість мультиекранного доступу. Тобто, кожен користувач цієї послуги може дивитись ефірні канали та фільми з онлайн-бібліотеки на одному телевізорі та трьох додаткових гаджетах — смартфон, комп'ютер, планшет.

Як переглядати програми з кількох телевізорів

Аби підключити телебачення на два телевізори, вам знадобляться дві приставки та додатковий пакет програм. Це той самий перелік каналів, що і в основному тарифі. Львів’яни можуть замовити максимум три додаткові пакети. Їхня вартість нижча за ціну основного передплаченого тарифу інтернет-телебачення. Актуальні ціни шукайте на офіційному сайті оператора.