Онлайн-покупки стають невід'ємною частиною повсякденного життя. Без перебільшення можна сказати, що зараз всі, від мала до велика, освоюють онлайн-покупки, причому багато роблять замовлення не тільки з інтернет-магазинів в Україні, але і з-за кордону. У цій статті ми розповімо, які товари краще замовляти в США і як зручніше це зробити.

Цікавить доставка товарів з Америки? Більше інформації про це читай на сайті Megazakaz.com.

Доставка товарів з Америки: кому і що вигідно замовляти в Штатах?

Може здатися абсурдним, але один із способів економити на покупках — замовляти товари прямо зі США. Особливо це стосується косметики, одягу американських брендів та електроніки. Навіть з урахуванням пересилання і страховки можна заощадити до 20%, а то і до 50% вартості покупки. Тому інтернет-магазини з доставкою з США набирають популярність.

Причина невисокої вартості — низькі податки і мита, мінімальні державні обмеження, більше свободи підприємництва. І дуже жорстка конкуренція, за якої американські магазини не тільки знижують ціни до мінімуму, але й ретельно стежать за тим, щоб товари були якісними, а асортимент широким. Деколи річ з тим же лейблом в Україні істотно відрізняється за якістю від американської.

Звичайно, в Америці не купиш все необхідне. Більшість продуктів харчування і товарів щоденного попиту набагато простіше купити поруч з будинком. Те ж стосується і великогабаритних речей. Крім того, неможлива доставка з США зброї, квадрокоптерів, антикваріату, тютюну, алкоголю і крихких вантажів. Але як і раніше залишається з чого вибрати. Розглянемо, які товари з Америки з доставкою в Україну найбільш популярні у наших співвітчизників:

  • Fashion. В першу чергу мова йде про одяг.
  • Косметика. Прихильницям якісних засобів для макіяжу та догляду за собою відомі такі марки як MAC, Sephora, Lime Crime, Urban Decay, Tarte і Bobbie Brown. Ці та інші бренди косметики відмінно себе зарекомендували на українському ринку, але інтернет-магазини Америки пропонують ту ж продукцію за нижчими цінами.
  • Гаджети. Для фанатів суперсучасної електроніки доставка товарів з Америки — справжня знахідка.
  • Активний відпочинок.