Ходять різні чутки про складність і строгість британського візового законодавства щодо українських заявників. Багато наших громадян, задаються питанням: як отримати туристичну візу в Англію, бізнес візу в Англію і наскільки взагалі великі шанси на позитивне рішення.

Багато чуток перебільшено і отримати бізнес візу в Великобританію самостійно не так складно, важливо тільки розібратися і зрозуміти всі вимоги та знайти професійне бюро перекладів що зробить завірені переклади оскільки самостійні переклади не підходять для подачі.

Цікавить бізнес віза в англію,Бізнес віза в великобританію? Відвідайте сайт візової агенції Просто-Віза, де ви знайдете відповіді на всі цікавлячи вас запитання.

Під різні цілі поїздок даються різні види британських віз, які мають у свою чергу різні терміни дії і періоди дозволеного перебування в Королівстві, а також дещо різний набір необхідних паперів для подачі.

1. Туристична віза

Туристична віза до Англії - один з найпоширеніших типів віз, запитуваних громадянами України. Вона дає достатньо часу на подорож по країні і огляд цікавих пам'яток а також право мульти вїзду. За туристичною візою до Великобританії в державі можна перебувати не довше ніж 90 днів у півроку але рекомендовано не залишатися більше ніж на декілька тижнів адже при наступній подачі Вас можуть запідозріти в нелегальному працевлаштуванні. Є ряд обмежень, які накладає цей документ на свого володаря, їх ні в якому разі не можна переступати, інакше можуть депортувати з країни.

За туристичною візою заборонено працювати, реєструвати шлюб, вчитися, отримувати будь-який дохід і так далі. Можна просто подорожувати або гостювати у знайомих/родичів/друзів.

2. Студентська віза

У Великобританії чимало хороших навчальних закладів, тому деякі наші співгромадяни воліють відправляти своїх дітей вчитися саме туди. Ось якраз для них і буде потрібна студентська віза в Англію на навчання або курси до 6 місяців, яка дасть право бути англійським студентом.

3. Робоча віза

Така англійська віза потрібна тим українцям, хто отримав можливість працевлаштування у Великобританії і збирається там працювати. Робиться вона за сприяння роботодавця, який вже найняв українського співробітника і припускає наявність досить високої кваліфікації і хорошої освіти у претендента. Термін дії робочого дозволу може бути рік і більше.

Отримати консультацію щодо оформлення ділової візи, візи на переговори, концеренцію, співбесіду ви можете у візовій агенції Просто-Віза!