Ольга Горбачова і Ольга Фреймут презентували спільний відеопроєкт на пісню-афірмацію ШЛЮБ.

Це пісня з нового альбому Горбачової СИЛА заснована на народних афірмаціях для зміцнення шлюбу. А відео народилося з історичного фотопроєкту Ольги Фреймут «Весілля» про традиції бойків (західноукраїнської етнографічної групи).

Ідея проєкту народилася після випадкової зустрічі ментора та телеведучої в школі, куди вони водять своїх дочок.

"Оля поділилася, що готує унікальний фотопроєкт "Бойківське весілля ", а я в той час закінчувала роботу над піснею ШЛЮБ. Я ввімкнула трек і побачила, як він її зворушив. Слова пісні  настільки співзвучні її проекту і кожній українській душі, що ми вирішили поєднати їх і разом доносити людям, як це легко черпати силу з наших традицій і народних афірмацій", - ділиться Горбачова.

“Музика розкішна, у мене були мурашки по шкірі. Коли я почула її, то вже бачила як фотографії нашого проєкту лягають на цю музику. І, коли Оля у вайбері переслала готове відео, то було дивно, бо я вже його бачила у своїй уяві. Потім я 2 доби не спала,  бо музика ця настільки хітова, коли ти її чуєш, то співає вся сім'я,“ - переконана Ольга. 

Відкрити для себе мудрість народних афірмацій і налаштуватися на хвилю позитивного мислення допоможе не тільки трек ШЛЮБ, а й весь мотиваційний альбом Ольги Горбачової СИЛА.