Кухня - це те місце, яке об'єднує родину і близьких людей. До процесу придбання столу і стільців необхідно підходити особливо відповідально, оскільки від цього залежить комфортабельність житла.

Поради щодо вибору стільців і столу Обідній стіл повинен підходити по стилю іншому інтер'єру. Занадто величезні столи пригнічують інтер'єр, занадто маленькі - не вписуються в загальний дизайн. Розмір столу визначається кількістю домочадців і розміром кімнати. Оптимальна відстань 110 см для 2 осіб.

В такому випадку не виникне дискомфорт під час спілкування. Стіл потрібно ставити на відстані 75 см від стіни. При таких умовах можна буде поставити стільці. Для невеликого приміщення підійдуть розкладні моделі. Крім того, якщо прийдуть гості його можна розкласти - це дуже зручно. Найчастіше для невеликих кухонь купують квадратні столи. У вітальні буде красиво виглядати стіл круглої форми.

У процесі придбання даного товару важливо враховувати не тільки зовнішній вигляд, але і інші його особливості - матеріал, якість, виробник, і т. д.

Лакований дерев'яний стіл - один з найбільш затребуваних варіантів. Такий стіл елегантний і добре вписується в будь-який інтер'єр. Перед покупкою важливо звернути увагу на вид дерева, з якого він виготовлений.

М'яка деревина вразлива до механічних пошкоджень. Лаковане покриття нестійке до високих температур, тому може зіпсуватися від гарячої тарілки. Не менш важливо звернути увагу і на стійкість столу.   

Як вибрати хороші стільці для кухні?

Стільці забезпечують зручність і комфорт за столом. На ринку представлений широкий асортимент вибору стільців. Навіть сама вибаглива людина зможе підібрати для себе оптимальний варіант. Стіл і стілець бажано купувати в перевіреної компанії, яка декілька років веде успішну діяльність. У процесі придбання даного товару потрібно враховувати наступні параметри:

1. Форма і розмір. Ідеальний стілець повинен бути зручним і комфортним. Перед тим, як купувати дану продукцію необхідно визначитися - яка кількість поміститься за столом, чи вийде поставити сидіння під стільницю. Завдяки підлокітникам можна зручно розташуватися на стільцях, але така модель займає більше місця. Чим вище висота спинки, тим зручніше стілець. Фахівці рекомендують вибирати стільці зі спинками, які виступають приблизно на 19 см над стільницею.

2. Дизайн. Стільці повинні гармоніювати із загальною обстановкою кімнати. Багато видів стільців добре виглядають з дерев'яним класичним столом.

3. Матеріал. Стільці повинні бути виготовлені з безпечного матеріалу, який не виділяє шкідливих речовин. Деяким людям складно зробити вибір. З цієї причини рекомендовано звернутися за консультацією до фахівців.

Інтернет-магазин «WeLoveMebel.com.ua» - переваги співпраці

Наші фахівці надають безкоштовні консультації та допомагають зробити правильний вибір. Вся продукція сертифікована. В процесі виготовлення меблів використовувалися виключно високоякісні матеріали, які безпечні для здоров'я людей. До додаткових переваг співпраці з нами можна віднести:

  • доступні ціни;
  • доставка по всій Україні;
  • можна вибрати зручну систему оплати;
  • гарантія на товар до 24 місяців;
  • надійність - ми на ринку більше 10 років.

Якщо виникли додаткові питання, які стосуються вибору або покупки товару - звертайтеся до менеджера.