Потрібно швидко дістатися до Києва? Кращий, нехай і не найдешевший спосіб це зробити, - сісти на літак. З аеропорту імені Д. Галицького в Бориспіль передбачені регулярні рейси. Дістатися до столиці прямим маршрутом можна буквально за годину з невеликим.

Як швидко знайти квиток на літак Львів-Київ?

Інтернет-технології суттєво спростили багато процесів. Пошук авіаквитків теж оптимізувався. З'явилися платформи, які дозволяють порівняти пропозиції різних авіакомпаній. Так, вдасться швидко і на вигідних умовах купити квиток львів київ на крейзілама. Для цього потрібно лише вказати дату, час, клас обслуговування, кількість і склад пасажирів. Система автоматично складе добірку рейсів. Вгорі списку ви побачите найбільш привабливі за умовами і ціною варіанти. Можете не хвилюватися, що квиток куплять, поки ви дістанетеся до каси. Забронювати його можна через сайт «Крейзі Лама».

Як заощадити на квитках Львів-Київ?

Найчастіше люди, які використовують внутрішні авіарейси, зацікавлені в комфорті, а не в економії. Проте, купити квиток на більш привабливих умовах завжди приємно. Тим більше що ціни можуть відрізнятися в кілька разів.

Насамперед визначтеся з авіакомпанією, яка здійснює переліт. Для короткого маршруту цілком можна вибрати лоукостер. Літаки таких перевізників менш комфортні – тут додані додаткові сидіння, тому у пасажирів менше вільного простору. Обмеження по перевезенню багажу і ручної поклажі суворіші. Меню на борту обмежене. Проте, для недовгого перельоту умови цілком стерпні. До того ж ви зможете заощадити велику суму.

Вибираєте авіаперельоти не через терміновість, а заради комфорту? У такому випадку варто перевірити вартість рейсів на інші дати. Вони можуть сильно варіюватися. Досвідчені туристи знають, що найдешевше літати у вівторок, середу, четвер. А ось від рейсів у вихідні дні краще відмовитися. Дорожчають квитки до і під час свят.

Прямі рейси не тільки комфортні, але і обходяться дешевше. Тому, якщо у вас немає справ в місті, де здійснюється пересадка, летіти транзитом немає особливого сенсу. Виняток – якщо всі квитки розкуплені.

Вам важливо подорожувати в комфортних умовах? Не поспішайте переплачувати за місце в бізнес-класі. Пошукайте літаки з обслуговуванням «преміум економ» або «економ комфорт». Пасажири, які летять за відповідними тарифами, можуть розраховувати на відмінні умови (схожі з бізнес-класом). При цьому вартість квитків буде набагато меншою.