В цій статті ви зможете ознайомитися з переліком країн, відпочинок у яких має стати бюджетним хітом влітку 2019 року по рекомендації від «Поїхали з нами» – одного з найбільших турагентств Харкова.

Італія

З відкриттям для українців безвізового режиму з країнами Західної Європи, туристичний потік з неньки в тому напрямку значно збільшився. Справа не в ціні, а в турботах, яке постійно вимагало оформлення візи. Та і сорок євро ніколи не бувають зайвими. Замовити тур в Італію ви можете за цим посиланням https://poehalisnami.kharkov.ua/ref/italy/

Італія відразу стала одним з найпопулярніших напрямків відразу по кільком причинам. По-перше, це неймовірно приваблива країна з м’яким кліматом, стародавньою історією й просто чудесною кухнею. По-друге, в Італії знаходиться численна українська діаспора, тому багато з наших співвітчизників прямують в цю країну, щоб відвідати власних родичів.

До найкращих курортів Італії відносяться:

  • Ріміні. Один з найкращих та найрозвиненіших курортів Італії, який відомий завдяки великій кількості розваг, розвиненій інфраструктурі та прекрасними піщаними пляжами.

  • Амальфі. Якщо ви полюбляєте середземноморський колорит, то Амальфі може стати вас найкращим вибором. Це просто неймовірне місто, оточене скелями, з яких відкривається приголомшливі пейзажі. Місто багате на культурну спадщину, тому ви зможете чим зайнятись в перерві між перебуванням на пляжі.

  • Тропея. Невелике містечко (7 тис. жителів), яке знаходиться в регіоні Калабрія. Місто славиться мальовничим узбережжям та чистою морською водою.

  • Чінкве Терре. Так називається національний парк, включений в спадщину ЮНЕСКО, який складається з 5 різних міст: Монтероссо, Вернацца, Корнілья, Манарола, Риомаджоре. Пляжі переважно з гальки, але великий піщаний пляж є в Монтероссо.

Болгарія

Болгарія – це одна з найперших країн, яку згадуєш, коли мова заходить про дешевий відпочинок. На території цієї чорноморської країни знаходиться велика кількість курортів, готелів, пансіонатів, серед яких точно знайдуться ті, які будуть відповідати вашим вимогам на всі 100% відсотків.

Оскільки, в Болгарії широко розповсюджена російська мова, ви також можете спробувати віднайти господаря приватного житла, який приймає туристів на літо.

До найпопулярніших болгарських курортів відноситься:

  • Сонячний берег. Одне з найпопулярніших туристичних місць, яке розраховане на людей з бажанням активного нічного відпочинку. В місті знаходиться велика кількість ресторанів різноманітної кухні світу, нічних клубів і барів, які пропонують привабливі цінові пропозиції на коктейлі.

  • Несебр. Це невелике містечко знаходиться зовсім поруч біля берегової лінії Сонячного берегу. До нього можна дістатися туристичним трамваєм. Але тим людям, які полюбляють атмосферу старого міста та чудову архітектуру з вузенькими вуличками, рекомендуємо винайняти тут житло. Не закохатися в Несебр просто неможливо.

  • Золоті піски. Один з найбільших курортів Болгарії. Відомий не тільки чудовою туристичною інфраструктурою, а й великою кількістю різноманітних бальнеологічних санаторіїв та інших лікувальних закладів.

  • Албена. Чудове місце для відпочинку з дітьми. Місто знаходиться на північному узбережжі Болгарії. Море тут зовсім неглибоке, тому ідеально підходить для сімейної відпустки. 

Туреччина

Жодна вибірка дешевих гарячих турів з Харкова не може обійтися без цієї країни. Туреччина вже давно перестала бути екзотикою в українського туриста, але величезна кількість співвітчизників продовжує сюди навідуватись за прекрасним сервісом, культурними пам’ятками з різних епох, доглянутими пляжами та чистим морем.

До найпопулярніших курортів Туреччини відносяться:

  • Анталія. Центр однойменного регіону, де знаходиться міжнародний аеропорт. Підходить для тих, хто полюбляє великі міста та розвинену інфраструктуру.

  • Аланія. Це місто набагато менше за Анталію. Воно підходить для спокійного відпочинку разом із сім’єю.

Обирайте якісні та водночас дешеві тури та пориньте у яскраву пригоду. Така подорож безсумнівно подарує вам безліч приємних вражень та теплих спогадів.