Нарешті літо – тепло, сонце, омріяний відпочинок! Якщо ви вирушаєте у подорож із малюком, майте на увазі, що це дуже відповідально. Необхідно передбачати всі ймовірні складнощі та мінімізувати їх наслідки, уважно стежити за дитиною та контролювати все навколо. І якщо з покупками необхідних речей допоможе Kasta, то організовувати безпечне та цікаве життя на відпочинку доведеться самотужки.

Збираємося в дорогу

Звичайно, має значення куди ви їдете та як довго триватиме подорож. Слід також вивчити умови, у яких ви будете жити. Є різниця – хатинка десь у карпатському селі, куди продукти завозять двічі на тиждень, чи турецький all inclusive з різноманітним харчуванням, у тому числі дитячим.

Заздалегідь складіть список, розбитий на такі основні категорії:

1.     Одяг, взуття. Орієнтуйтеся на клімат, погодні умови, наявність басейну або водоймища. Виходячи з цього, вносьте до списку все необхідне. До речі, в гіпермаркеті Kasta.ua великий вибір дитячих купальників для дівчаток.

2.     Харчування. Навіть якщо там, куди ви їдете, не проблема придбати дитячі пюре, соки, молочну продукцію, захопіть із собою невеличкий запас. Це дасть вам час зорієнтуватися та у перші години після приїзду займатися більш нагальними справами.

3.     Аптечка. Список ліків формується з того, що потрібно вашій дитині, та низки універсальних препаратів (антигістамінні, проти отруєнь, для зниження температури, тощо). Ви можете порадитися зі своїм педіатром щодо комплектації аптечки. Не забудьте про засоби для безпечної засмаги, вони стануть у пригоді літом будь-де!

Уявіть собі типовий день із дитиною на відпочинку. З чого він починається, чим закінчується. Наприклад, удень із речей дитині вистачить купального костюму та взуття типу кроксів. А ввечері вже не обійтись без джинсів. Тож покладіть їх у валізу або погортайте каталог модних джинсів на Kasta й виберіть пару за посиланным:https://kasta.ua/market/dzhinsy-dlya-malchikov/, поки є час.

Як відпочивати з дитиною, не забуваючи про себе?

Молоді мами перші три-чотири роки перебувають поруч із дитиною майже у режимі 24/7. Це важка робота, яка потребує періодичного «перезавантаження». Отже:

·       в багатьох готелях є послуга няні. Кваліфіковані жінки посидять із вашою дитиною, поки ви насолоджуєтеся СПА, рестораном або просто позасмагаєте на пляжі;

·       розподіляйте час батьків на дітей порівну. Приглянути за дитиною на пляжі у басейні може і батько, давши матері можливість поплавати;

·       виирайте такий відпочинок, який не потребує виконання традиційних домашніх справ. Бронюйте повний пансіон замість самостійного приготування їжі, а речі підбирайте таким чином, щоб не довелося їх щодня прати. Наприклад, можна набрати стильних топів для дівчаток, наприклад тут:https://kasta.ua/market/detskie-topy/, на кожен день і не думати про прання.

 

Відпочиваючи з дитиною, не забувайте про себе – вам необхідно «перезарядити батарейки»!