Конструкція, яка буде встановлена ​​на проріз в приміщенні, повинна відповідати всім стандартам якості та мати найвищий рівень безпеки. Саме такими є секційні ворота для склада Алютех. Моделі від даного виробника відмінно підходять для встановлення в приміщення будь-якого призначення. Це можуть бути СТО, автомийки, заводи, склади та фабрики різного типу. У даній статті фахівці компанії «БРАМА МАРКЕТ» розглянуть основні характеристики двох найбільш популярних лінійок. Виготовлення воріт в цех відбувається на території Білорусії. Відправка до України й установка на об'єкт здійснюється з поміччю наших співробітників.

Виробництво промислових воріт: особливості виготовлення

Для підприємств є декілька інших варіантів з вищими показниками потужності. Білоруський виробник пропонує купити складні ворота з сендвіч-панелей серії ProTrend і ProPlus

Модель

ProTrend

ProPlus

Товщина панелі у сантиметрах

40

45

Метал

Сталь з цинковим покриттям

Нержавіюча сталь

Кількість циклів підняття й опускання

25 000

Максимально можливі розміри, мм

7000х6000

8000х7000

Основні відмінності

Бюджетна ціна

Високий рівень теплоізоляції

Де можна встановити

У приміщенні, що не опалюється

В будівлі з високим рівнем вологості

 

Незалежно від обраної серії, ви зможете стати власником системи, яка підходить для інтенсивного користування. Ресурс роботи механізму балансування може бути підвищений до ста тисяч циклів. Сталеві листи секцій заповнені всередині щільним пінополіуретаном. Висока теплоізоляція полотна брами - це відмінний спосіб заощадити на оплаті електроенергії в зимовий період.

Автоматичні складські ворота: 5 особливостей конструкції

1. Комплектація містить спеціальну муфту. Завдяки їй можливо максимально натягнути троси;

2. Торсійний механізм - найбільш потужний варіант для підняття й опускання стулки. Він може витримувати вагу найбільш габаритного полотна. Пропонується додатково обладнати систему італійської автоматикою для зручної експлуатації на відстані;

3. Храпова муфта необхідна для перестраховки в разі несправності торсіонного механізму, інакше нижні кронштейни можуть заблокувати полотно;

4. Сендвіч-панелі з'єднані між собою за допомогою сталевих петель. Метал, який використовується для їх виготовлення, є стійким до появи корозії. У початковій комплектації також присутні роликові консолі. Їх наявність виключає появу протягів, а отже температурний режим буде на оптимальному рівні;

5. По периметру встановлюються гумові ущільнювачі. Нижня частина полотна  може бути також оснащена каучуковою накладкою.

Ворота для складських будівель: привабливість зовнішнього вигляду

Полотно пофарбують в один з базових кольорів, усього пропонується вісім варіацій. За бажанням можна обрати будь-який з відтінків по каталогу RAL та один з двох варіантів тиснення для поверхні. Перший тип - мікрополоса, яка відмінно виглядає з будь-яким зовнішнім виглядом фасаду будівлі. А ось варіант з більш широким кроком носить назву S-гофр. Якщо ви хочете панорамне скління, то можете бути впевнені у високому рівні безпеки: про це також подбав європейський виробник. В якості додаткового матеріалу він обрав загартоване скло.

Де замовити ворота для виробничих приміщень у Львові?

Перед виготовленням ми надаємо послугу безкоштовного заміру прорізу. Таким чином повністю виключається можливість припуститися помилки при підборі розмірів. Доставка по всій території України відбувається протягом 5-ти робочих днів з того моменту, як брама повністю буде готова.

Через 15 хвилин після додавання товару в корзину або оформлення замовлення з вами зв'яжеться наш менеджер. Оперативне консультування також можливе за номерами телефонів: (050) 356-21-16 або (067) 112-17-04. Запрошуємо відвідати виставковий салон «БРАМА МАРКЕТ Львів» та особисто подивитися на діючі стенди. Чекаємо за адресою: вулиця Городоцька, 286-Б.