Будь-які свята і Новий рік ми чекаємо з нетерпінням, а рівно за місяць виявляємо, що опиняємося до нього абсолютно не готові.

Новий рік вже непомітно пролетів, а ось хотілося б виглядати Вам суперски на 14 лютого, 8 березня?)

А всього-то й потрібно було б для абсолютно святкового настрою схуднути кілограм на 5-8, але у нас не завжди в передсвятковій метушні є час приділити цьому увагу, і ми пускаємо все на самоплив.

Як правило, зайві кілограми самі по собі не йдуть, але в святкові дні завжди хочеться виглядати надзвичайно, і для цього, як мінімум, потрібно подобатися собі.

Жінка, яка подобається собі, може перевернути гори, тому ми готові на все заради того, щоб схуднути за короткий час на потрібну кількість кілограм.

Для тих, хто виявив зайві кілограми і хоче схуднути в найкоротші терміни, але не має можливості приділяти цьому багато часу, пропонуємо експрес-курс зниження ваги, дуже потрібний і корисний для всіх.

Вам не потрібно буде радикально міняти стиль життя-все рекомендації прості, доступні, але вкрай ефективні.

Якщо ви зробите все правильно, то до свята результат здивує не тільки вас, але і оточуючих.

Пункт 1.

Прямо з сьогоднішнього дня зменшите кількість споживаної солі, а краще зовсім виключіть її зі свого раціону.

Замінити сіль можна соєвим соусом. Якщо ви готуєте рибу вибирайте морські сорти. Вони природно більш солона, це створить ілюзію присутності солі в їжі.

Повірте, виключити сіль на 2-3 тижні Вам не важко буде, і ви дуже швидко звикнете. Більш того, навіть після свят ви не будете поглинати сіль в такій кількості, як раніше що дуже корисно для здоров'я, т к. Сіль затримує в організмі будь-яку рідину, створює набряки, втім, те ж саме робить і цукор і газована вода.

Пункт 2.

Збільшити кількість споживаної води до 2,5 3л день.

Це зробити нескладно, якщо ви розподілите денну норму води на однакові порції і будете пити її щопівгодини.

Щоб не пропускати, поставте собі в телефоні нагадування. Нагадування буде потрібно тільки перші дні, потім ви вже самі відчуєте необхідність випити склянку води. Це в рази поліпшить стан шкіри, зробить її сяючою і пружною.

Пункт 3.

Купіть курс полівітамінів і приймайте їх щодня! Обов'язково купите хороший вітамінний комплекс або використовуйте той, яким ви користуєтеся завжди. Це посилить і мобілізує сили організму для боротьби із зайвою вагою і допоможе запустити обмінні процеси, а також захистить ваш організм в період експрес-схуднення.

Пункт 4.

Один-два рази на тиждень випивайте сечогінні таблетки (фуросемід, лазикс, тріамзід).

Відразу слід зауважити, це не дуже корисно для організму, але ми ж плануємо це робити дуже короткий проміжок часу, а в поєднанні з відсутністю солі і підвищеною кількістю чистої (негазованої) води, швидко виведе з організму продукти розпаду жирів і шлаки.

Звичайно, краще це робити у вихідні дні або за 4-5 годин до сну, таким чином ви так само допоможете вивести зайву рідину з організму і позбутися ранкових набряків.

Купіть імбир і зелений чай, заваріть і пийте їх, чергуючи.

Що це дасть? Два цих напою дуже добре розщеплює жир, є природними жиросжигателями і чудово регулюють обмінні процеси. Випивайте їх за півгодини до прийому їжі.

Введіть в раціон грейпфрути- досить протягом дня випивати склянку соку з грейпфрута або з'їдати один великий грейпфрут, і це гарантує спалювання жирових відкладень і зниження апетиту.

На зниження ваги також добре впливає м'ята -ви можете робити чай з м'ятою і лимоном, це допоможе прискорити обмінні процеси.

Пункт 5.

Забороніть собі не все! Жорсткі рамки і голодування є причина набору ваги.

Запам'ятайте: як тільки ви припиняєте є, ви блокуєте процес схуднення намертво, і потім дуже складно цей процес розблокувати.

Більш того, не допускайте щоб у вас виникло відчуття голоду для цього з'їдайте невелику порцію заздалегідь приготовленої їжі через певні проміжки часу.

Продукти, які ви плануєте є в передсвяткові дні, не повинні дуже відрізнятися від вашого звичайного раціону, але постарайтеся уникнути прихованих жирів - готуйте нежирні сорти м'яса, уникайте напівфабрикатів, мучного ковбас, копченостей, і, звичайно, строго обмежте або зовсім виключіть цукор, випічку , білий хліб і алкоголь.

Якщо ви не можете обійтися без цукру, замініть його цукрозамінників, заздалегідь запасіться не жирний сортами птиці (курка, індичка), яйцями, знежиреним кефіром і творогом- все це ваші основні продукти на найближчі дні.

Не готуйте і не купуйте продукти прямо перед прийомом їжі. Всі продукти повинні бути підібрані заздалегідь і до їх вибору потрібно віднести досить ретельно.

Пам'ятайте, чим раніше ви купите продукти, приготуєте їх, тим менше буде спокус порушити ваш режим харчування. Харчуйтеся в один і той же час.

Пункт 6.

Придбайте таблетки для схуднення до складу якої входить Лецітін - він змушує жирові молекули розпадаються на дрібні часточки, які легко виводяться з організму. Лецитин також є прекрасною профілактикою утворення тромбів.

Препарати на основі Гарцинія камбоджійська або будь-який хороший спалювач жиру (War Oil, Trim Fast, B-lite, Si & Slim) допоможе вам позбавитися від 5-6 кг за короткий відрізок часу і не набрати вагу в період святкових переїдання. Препарати, які контролюють апетит, зроблять процес схуднення абсолютно нескладним, приємним і непомітним.

Пункт 7.

На час прискореного схуднення відмовтеся від алкоголю, він викликає підвищене почуття голоду, і, як наслідок, ви не зможете контролювати себе і будете з'їдати набагато більше запланованого.

Пункт 8.

Два-три рази на тиждень наносите антицелюлітні креми на проблемні місця вашого тіла-зазвичай це стегна руки живіт.

Пункт 9.

Складіть собі план схуднення на найближчі три-чотири тижні, в ньому вкажіть вагу, який ви б хотіли втратити і відзначайте щоденне зниження ваги. Таким чином ви будете бачити результат щоденних зусиль, а це здорово стимулює!

І пам'ятайте, що найголовніше-позитивний настрій.

Таким чином, протягом трьох-чотирьох тижнів ви скинете 6-8 кг, але не забувайте, що попереду Вас чекають новорічні свята, де традиційно вітається достаток за столом.

Не забувайте, що після свят вам знову доведеться худнути, якщо ви не будете контролювати свій апетит.

Тому рекомендуємо приймати препарати для зниження апетиту і жіросжігателі протягом усього святкового періоду.

Гарного схуднення і святкового настрою щодня!