Розробка сайтів у Львові - це складний процес, який вимагає цілого комплексу робіт, виконуваних різними фахівцями.

Основними етапами роботи є:

Постановка завдання. Перш, ніж приступити до роботи над сайтом, необхідно визначитися з його цілями і завданнями. Від цього залежить його структура, а також вид. Також, на цьому етапі визначається цільова аудиторія сайту, його стиль і набір необхідних функцій.

Розробка графічного дизайну. На даному етапі розробляється макет дизайну, іншими словами визначається те, як буде виглядати сайт. Тут необхідно враховувати наявність корпоративного стилю компанії і її логотип. Основними вимогами до дизайну є забезпечення оптимального рівня юзабіліті, швидкість завантаження, а також ексклюзивне і запам'ятовується оформлення.

HTML-кодування або верстка. Фахівці перетворять дизайнерський макет сайту для роботи з ним в інтернеті. Йде вибір найбільш оптимального варіанту зображень і сторінок для швидкого завантаження, а також для реєстрації в пошукових системах.

Web-програмування полягає у доповненні сайту необхідними функціями, адже сучасний сайт є не просто віртуальним представництвом компанії, з його допомогою можна безпосередньо працювати з потенційними клієнтами, а також співробітниками або партнерами компанії.

Тестування. Цей етап необхідний для того, щоб переконатися в якісній роботі сайту в будь-яких умовах. Адже дуже складно заздалегідь передбачити, яким браузером користуватися користувач, яка операційна система у нього встановлена і багато іншого.

Наповнення сайту. На цьому етапі відбувається наповнення сайту контентом, фотографіями або товаром для того, що б надати проекту закінчений презентабельний вигляд і розкрити весь його потенціал.

Публікація в мережі Інтернет. На цьому етапі йде вибір хостингу, іншими словами місця, на якому буде розміщений Ваш сайт в інтернеті, вибір назви сайту (наприклад, www.ИмяВашегоСайта.ua), а також розміщення безпосередньо і запуск сайту в мережі.