Гарні та доглянуті нігті - це важлива частина образу кожної сучасної дівчини. Звичайно, манікюр та гарний дизайн підкреслює індивідуальність та красу його власниці. Використовуючи лак, як покриття для нігтів, ми стикаємося з рядом проблем та незручностей. Такий манікюр прослужить близко 3-4 днів, часто сколюється та не завжди має гарний блиск. На жаль, робити два рази на тиждень собі новий дизайн дуже незручно, займає багато часу, а в сучасному ритмі життя це взагалі  майже нереально. Але сучасна нігтьова індустрія не стоїть на місці, безліч новинок та засобів було вироблено для нашого з Вами комфорту. Так на світ і з'явилися гель-лаки. Завдяки такому покриттю ми маємо здатність економити свій час та гроші, при цьому виглядати на всі 100! Тисячі дівчат з цілого світу вже давно відмовились від манікюру звичайними лаками, а перейшли на гелеві покриття, плюси якого просто приголомшують.

Переваги манікюру гель-лаками

Перше на що звертають увагу поціновувачі гарних нігтиків - це час тримання гель-лаку. Такий манікюр прослужить близько 2 тижнів, можливо і більше, але не рекомендовано, та і естетично відрослі нігті  не дуже привабливо виглядають, тому носимо гель-лак до 14 днів.

Як перевагу використання гель-лаку, на заміну звичайному лаку, також можна віднести меншу вірогідність сколів, тьмяніння, стирання. Це дійсно так, якщо правильно дотримуватись всієї технології нанесення, ці проблеми Вам не будуть знайомі. Гель-лак блистить, добре тримається та навіть на другому тижні життя виглядає як новенький манікюр.

Здається, що цих плюсів достатньо, щоб назавжди відмовитись від звичайного лаку, але це ще не все. Багато дівчат хочуть собі гарні та довгі нігті, не завжди та і не у всіх виходить відростити бажану довжину, але використовуючи в якості манікюрного покриття гель-лак, можете бути впевнені, нігті будуть рости краще.

Ще зовсім недавно гелевий манікюр можна було зробити лише в салонах краси, але зараз ми маємо змогу покривати нігті гель-лаком навіть в домашніх умовах. Головне що необхідно для початку роботи, це мати стартовий набір для манікюру гель-лаком. Ці комплекти складені таким способом щоб кожен новачок зміг відразу зробити собі новенький дизайн. Вони існують різної комплектації, відрізняються також лампою та виробником гель-лаків, але всіх їх об'єднує те, що вони ідеально підходять початку.

Ціновий діапазон стартових наборів для манікюру гель-лаком також різний, на будь-який гаманець Ви знайдете підходящий варіант. Оптимальним набір для початківця коштує близько 500-600 грн. Варто зазначити, що за ці ж кошти, можна зробити 2-3 салонних манікюри. Економія вражає.

Висновки очевидні, манікюр гель-лаком дозволяє економити час, при цьому мати доглянуті руки та нігті, а використання стартового набору для манікюру самостійно вдома, це чудовий варіант заощадити кошти. Тому не зволікайте, а почніть новий рік з приємностей для себе та рідних.