У нашій країні в останні роки з'явилася стійка тенденція відходу від капітального будівництва там, де це можливо. На зміну йому прийшла технологія швидкомонтованих будівель. Наприклад, за основу споруди беруться легкі і оцинковані елементи, або стіни та покрівлю зводять з сендвіч-панелей, до яких додається високоефективний утеплювач. Такі методи дозволяють в рази здешевити будівництво і скоротити терміни робіт.

Для представників бізнесу капітальне будова представляється справою невигідною, так як вимагає великих фінансових вкладень на всіх етапах: це і підготовка документації, і покупка будматеріалів, і самі роботи. У той же час зростають вимоги до швидкості процесу. Саме тому металоконструкції є чудовой альтернативой. Так, ангари і склади, які пропонує відома компанія, яка вже не перший рік працює на профільному ринку, зводяться максимально швидко. Вони також відрізняються хорошими умовами для зберігання. Все це дає можливість скоротити час, знизити фінансові витрати і при цьому отримати відмінну якість і технічні характеристики.

Які види конструкцій пропонує відома фірма?

Якщо вам необхідно звести ангар або склад за короткий час і з невеликими інвестиціями, то зверніть увагу на ті можливості, які вам пропонують фахівці відомої компанії, що спеціалізується на такому виді будівництва. Це каркасно-тентові ангари, гібридні і легкі конструкції, а також багато іншого.

У чому перевага таких будівель? Перш за все, як ми вже сказали, в швидкості і легкості робіт, в їх невисокій вартості. При цьому такі споруди мають високий ступінь надійності. Тобто, не слід думати, що споруди, які були побудовані швидко і з мінімальними витратами, не відрізняються високою якістю. Сучасні технології якраз і націлені на те, щоб споживачи могли отримати високу якість за низькою ціною.

Крім всіх вищевказаних переваг, конструкції, що зводяться компанією, відрізняються такими якостями, як вогнетривкість, привабливість з точки зору архітектури, довговічність і висока функціональність.

Відзначимо, що ангари і склади зводяться будь-якої форми, довжини, ширини і висоти. Тут все залежить від побажань замовників, які у всіх різняться.

Хто зазвичай замовляє «швидкі» ангари і склади?

Для фермерів та інших власників сільських господарств таке рішення можна назвати ідеальним. Його беруть собі на озброєння керівники і інших компаній і організацій. Будівельна компанія, яка вже не перший рік спеціалізується на такому будівництві, звела не один десяток таких конструкцій для своїх клієнтів, зайнятих в різних сферах економіки.

Якщо перед вами стоїть завдання звести такий ангар або склад, то не втрачайте часу. Матеріали та обладнання для такого будівництва важить трохи, тому витрати на транспортування не будуть захмарними.

Такі конструкції не дають навантаження на фундамент, тому їх можна зводити в будь-яких регіонах і місцях з несприятливими грунтами, тому зробити замовлення може кожен бажаючий, незалежно від місця розташування майбутнього об'єкта.