Процеси глобалізації та активне залучення українців до європейської спільноти створюють нові виклики для української освітньої системи і, водночас, відкривають безліч перспектив.

Реформа системи освіти щойно почалася і поки важко говорити про її результати. Поруч з цим є питання, які потребують нагального вирішення — задоволення потреби у методичних матеріалах і ідеях в умовах НУШ; булінг серед дітей і підлітків; завершення дискусії щодо відповідальності учнів, батьків, педагогів у зв'язку з фактами цькування і прийняття відповідного законодавства; технічне оснащення закладів професійної освіти, запровадження дуальної форми навчання, збільшення числа кваліфікованих випускників; проблема фінансування шкіл і участь у цьому процесі батьків тощо.

У зв'язку з цим учні і студенти, їхні батьки, працівники навчальних закладів час від часу мають питання, на які не так легко знайти відповіді. Проект “Всеосвіта” — платформа взаємодії між учнями, педагогами, батьками, галузевими органами влади, спеціалістами, дотичних до освітньої, сфер. Ми намагаємося завжди володіти тільки актуальною інформацією і надавати якісні послуги в сфері освіти.

Олімпіади, конкурси, майстер-класи для дітей з “Всеосвіта” — це участь всіх бажаючих, офіційні нагородні документи, захоплюючі завдання, зручний формат, вигідні умови, робота над помилками та найважливіше для маленьких розумників: цікаві подарунки і призи від нашого партнера, компанії “Mr. Playwood”.

На допомогу вчителю створено бібліотеку методичної літератури, до якої ви можете завантажити свої напрацювання або знайти корисні методичні розробки колег; працює сервіс надання послуг репетиторів, де ви можете зареєструватися і знайти учнів; щоквартально видаємо збірник методичних матеріалів та журнал; проводимо вебінари для здійснення самоосвіти педагогів; знаходимо тільки актуальні інформацію і новини. Вчителі отримують свідоцтва про підготовку учасників і призерів олімпіад, конкурсів; безкоштовні сертифікати за активну участь у вебінарах; іменні подяки педагогами і координатором за активну участь у проведенні олімпіади; листи-подяки на ім'я керівника навчального закладу за створення сприятливих умов для участі учнів у олімпіадах на базі школи.

Батьки мають чудову можливість знайти відповіді на важливі питання, організувати розвиток дитини поза школою (майстер-класи, олімпіади, конкурси, репетиторство) і поповнити сімейну бібліотеку цікавими методичними матеріалами.

Долучайтеся до нашої спільноти, відкрите безмежний простір “Всеосвіти”.