Мрієте про власний будинок? Не витрачайте час на пошуки варіантів на ринку нерухомості. Так, на продаж виставлені десятки особняків, тільки знайти серед них ідеальний буде нелегко. Набагато простіше звести будівлю за власним проектом, з урахуванням всіх своїх побажань.

У пошуках виконавця

Самостійно будувати будинок не доведеться – знайдіть підрядника, який займеться проектом. Вибирати фірму треба, виходячи з типу будинку. Мрієте про екологічну споруду з брусу смереки? Тоді варто звернутися у LesCo. Компанія займається виробництвом брусу, проектує будинки і лазні, займається будівництвом об'єктів будь-якої складності. Дізнатися ціни будинків з бруса у Львові і інших містах можна на сайті. Залишилися питання? Зверніться до менеджерів – вони нададуть професійну консультацію.

Бажаєте переконатися в компетентності виконавців? На сайті є портфоліо з готовими проектами. Це дозволить оцінити майстерність фахівців LesCo.

Брус зі смереки: переваги матеріалу

Виготовляти такий матеріал краще з сортового дерева з невеликою кількістю гілок. Краще використовувати цілісний стовбур і проводити його обробку з усіх боків. Отриманий таким способом брус досить надійний, у нього поліпшені експлуатаційні якості.

Чим приваблюють будинки, зведені з такого ресурсу? У них можна знайти чимало переваг:

  • Висока міцність.
  • Довговічність.
  • Естетичність. Деревина може мати білий, жовтий або трохи рожевий відтінок;
  • Доступна вартість.
  • Екологічність. Брус безпечний для людини, не викликає алергічних реакцій. Він також не шкодить навколишньому середовищу;
  • Захищеність від грибка, цвілі.

Брус зі смереки легкий через невисоку щільності матеріалу, він чинить менший тиск на фундамент. В процесі експлуатації ресурс не змінює свій початковий колір.

Треба відзначити, що сьогодні такий брус став невід'ємною частиною ринку будівельних товарів. З нього зводять котеджі, лазні, садові альтанки, гаражі. Щоб об'єкт виявився надійним і довговічним, замовляйте його у професіоналів. Так, будинки з бруса LesCo будують із використанням сучасних технологій у найкоротший термін. Будівля буде придатною для короткострокового і тривалого проживання.

Чи можна звести котедж зі складною архітектурою? Брус дозволяє зводити двоповерхові будинки, об’єкти з прибудовами. У плані екстер'єру допустимі різні експерименти. Стиль особняка можна варіювати – з бруса смереки створюють будівлі в стилі еко, прованс, модерн, шалє і т.д.