Металочерепиця є легким покриттям, тому не навантажує надмірно конструкції будинку. Це також набагато дешевше черепиці, що збільшує її популярність на даху. Ми підкажемо, на які параметри металочерепиці звертати особливу увагу. Покриття з металу та металочерепиця Рівне універсальні і легко вписуються в різні архітектурні стилі, завдяки тому, що метало черепиця доступна  різних конструкцій та кольорів.

Технічні параметри метало черепиці

Вибираючи металочерепицю, потрібно звертати увагу не тільки на товщину стержня, який знаходиться під захисним шаром. Важливий також тип оболонки, яка покриває метал. Товщина сталевого стержня  має значний вплив на термін служби металочерепиці і герметичності покриття. Перевірте, з чого вона зроблена,  чи має  високу стійкість до подряпин і підвищену довговічність покриття, в яких використовується сплав цинку і магнію.

Що визначає якість металочерепиці?

Вирішивши покриття з металочерепиці, розглянемо кілька аспектів, які впливають на його довговічність.  Перевірте, який період гарантії передбачає виробник. Як правило, це близько 10-15 років, на ринку ви не знайдете, продукти покриті  40-річним гарантійним строком. Ще одним важливим питанням є сталь, з якої було виготовлено покриття.