В останні кілька років жителів великого міста хвилює стан доріг. Постійні затори, що особливо відчувається в зимовий період, коли на дорогах ожеледь. Але як розповідають останні новини, про які можна дізнатися на нашому сайті, то вже найближчим часом львівську об'їзну дорогу розширять. Вона матиме 4 смуги, облаштовані для водіїв зони відпочинку і переходи для міграції тварин.

Інші новини Львівщини

Вже давно на часі питання безпеки школярів і це стосується не тільки конкретного міста або країни, а світу в цілому. Сьогодні в просту школу може зайти будь-хто, досить представитися одним з батьків і то зупинити його може вахтер або один з вчителів, якщо звичайно він в цей момент буде в коридорі. А так заходь і ніхто не зупинить. Але Львів вирішив діяти і вже з нового року планує в кожній школі ввести посаду охоронця.

Ось уже кілька років для жителів Львова актуальним є питання, куди ж буде вивозитися сміття. Старий полігон закритий, а нового так і не знайшли, але в останніх новинах стало відомо, що новий полігон для сміття буде знаходитись в 100 км від міста. Але про будівництво сміттєпереробного заводу також подумують, але поки ще не знайшлися ті, хто б вклався в його будівництво. У Польщі такі заводи вже працюють і допомагають вирішити проблеми утилізації сміття.

Також на нашому сайті жителі Львова можуть дізнатися про світові новини, досить просто перейти по посиланню https://znaj.ua/ru і все свіже й актуальне на екрані гаджета.

Світові новини

І знову нові технології пішли далеко вперед. Популярна гра від Google Chrome Dino продовжує розвиватися. Після постійних скарг користувачів, компанія виробник вирішила провести найбільше оновлення гри і це їй вдалося.

Дональд Трамп вимагає від своєї екс-коханки Стормі Деніелс 800 тис. Дол. моральної компенсації. Стормі звинуватила Трампа в домаганнях, але він не пішов на цей шантаж і звернувся до суду, щоб ошуканку вивели на чисту воду.

Весь світ останнім часом стежить за життям відомої балерини Волочкової. Стільки скандальних фото з'являється в інтернеті. І ось знову знаменита красуня з довгими ногами похвалилася тим, що у неї треноване тіло, і вона може зробити таке, що навіть досвідченим спортсменам не під силу.

Дізнатися більше про те, що робиться в Україні і світі в цілому можна на нашому сайті, інформація оновлюється щогодини, а іноді і частіше, якщо з'явилася сенсаційне повідомлення.