Напередодні новорічних свят чи дня народження як ніколи гостро постає питання: «Чим порадувати свою найближчу людину?». Звичайно, краще заздалегідь дізнатися чого бажає у подарунок Ваша кохана, адже не завжди вдається передбачити побажання самостійно. Та якщо з’ясувати це непомітно не вдається: рідні та друзі не зізнаються, а сама вона не розповідає нічого такого від чого у неї б шалено палали очі, - не засмучуйтесь. Існує досить універсальний подарунок – ювелірні прикраси, а саме ми пропонуємо звернути увагу на золоті сережки.

Існує безліч різновидів сережок. Всі вони прекрасні та кожні по особливому чарівні. Однак якщо Ви зовсім не розбираєтесь у прикрасах швидко знайти та купити сережки з золота самостійно навряд чи вдасться. Щоб полегшити пошуки ювелірний магазин zoloto-almaz пропонує до Вашої уваги невеличкий гід по основних їх різновидах. З ним вибрати жіночі сережки буде набагато легше.

Які пропонує сережки золоті каталог ювелірного магазина Алмаз-Золото?

Сережки розділяють на види залежно від металу (біле, жовте, червоне, рожеве, чорне золото), з якого вони виготовлені, інкрустації (з дорогоцінним камінням або без) та форми застібок.

Отже, містить сережки золоті каталог нашого ювелірного магазину різноманітні:

  • Сережки «ланцюжки». Вони не мають замку як такого і просто протягуються через мочку вуха стороною з ланцюжком. Виглядають дуже ніжно та елегантно. На таку прикрасу складно не звернути увагу. Чудово підходять як до повсякденних образів, так і для святкових, вечірніх.

  • Сережки «петлі». Одні з найзручніших і найлегших видів сережок. Личать жінкам будь-якого віку, оскільки досить універсальні.

  • Сережки з англійською застібкою. Зручні та дуже надійні. Англійську застібку використовують в прикрасах зі вставками з камінням.

  • Сережки з французькою застібкою. Сережки з легкою французькою застібкою не викликають ніякого дискомфорту. Такі золоті сережки ювелірний завод Алмаз-Золото пропонує у великій кількості.

  • Сережки пусети («гвоздики»). Купити золоті сережки з такою застібкою - безпрограшний варіант. Маленькі акуратні «гвоздики» можна сміливо надягати в будь-якому віці та під будь-який образ.

  • Сережки конго (кільця). Можуть бути різних розмірів. Повернули собі свою популярність з 80-х років та з новою силою підкорюють любительок стріт-стайлу. Додають в образ нотку хуліганства.

  • Сережки підвіски. Зараз набули більш сучасного вигляду, тому мода на них навряд чи пройде в найближчі роки, а то й десятиліття.

  • Сережки кафи. Характерні етнічними мотивами. Вони не завдають жодного дискомфорту, для того щоб їх надіти не потрібно проколювати вуха.

Чому варто купити сережки з золота від виробника?

Яку б прикрасу Ви не обрали, завжди варто пам’ятати про якість виробу. Адже матеріали низької якості при довготривалому контакті зі шкірою можуть викликати подразнення та зазвичай мають короткий термін придатності. Тільки сережки золоті від виробника, який може надати всі сертифікати якості та гарантію на виріб можуть вважатися безпечними. Наш ювелірний інтернет магазин Алмаз-Золото не тільки продає ювелірні прикраси, а ще є їх виробником. Ми пропонуємо своїм клієнтам якісні вироби з золота 585 проби за приємними цінами від виробника (Вам не доведеться переплачувати, тому що ми не користуємося послугами інших постачальників). До того ж напередодні свят на нашому сайті діють різноманітні знижки та акції.