Нині досить популярною послугою стає оренда авто. Що це за послуга і як нею користуватися, розкажемо в цій статті.

Якщо ви ділова людина і вам постійно треба бути на колесах, а ваше власне авто потрапило до СТО на ремонт, подумайте про оренду. А чому б і ні?

Ви вирішили трохи побути туристом і поїхати на екскурсію до певного міста, наприклад, до Львова, але не маєте власної автівки? У такій ситуації краще не придумаєш, ніж оренда авто. Львів - одне із міст, де ця послуга набирає все більше обертів. Чимало компаній тут пропонують свої послуги, але однією з найкращих є Avis.

оренда авто у Львові

Чому варто обрати Avis: переваги

Компанія має власний автопарк. Серед моделей автомобілів є і бюджетні варіанти, і варіанти класу luxury. Тут ви обов’язково знайдете те, що вам довподоби і по кишені.

Аби бути впевненими у тому, що подорож пройде на «ура», автомобіль можна забронювати заздалегідь — так зручніше і дешевше.

Якщо ж у вас є потреба в оренді автомобіля на цілий місяць і довше, Avis до ваших послуг. Разом з автомобілем ви отримаєте сервісне обслуговування 24/7.

Плануєте незвичайний вікенд, але не хочете витрачати час на пересування в громадському транспорті? Зекономити дорогоцінні години допоможе ця компанія. Устигніть побачити більше та зробити своє життя ще більш різноманітним, скориставшися послугою прокату.

Вам не обов’язково їхати до автопарку, щоб забрати автомобіль. Працівники компанії можуть доставити його до вказаного вами місця.

Оренда авто у Львові: дешево чи дорого?

Однозначно дешево. Але за умови, що ви звертаєтеся до компанії Avis. Скільки ж коштує оренда авто у Львові? Ціни коливаються від найнижчих до найвищих, залежно від того, авто якої марки ви бажаєте орендувати.

Звісно, не треба забувати й про власні потреби. Для чого вам потрібен автомобіль? Для ділової зустрічі, для поїздки в аеропорт чи для сімейної екскурсії з дітьми? Вибір автівки та вартість прокату залежить і від цього теж.

Якщо ви орендуєте авто вперше і не знаєте, на якій моделі зупинитися, менеджери компанії допоможуть зорієнтуватися у вирі представлених в автопарку автомобілів і вибрати відповідний за потребами та до смаку.

Беручи автівку в оренду, пам’ятайте, що за вами теж закріплюється чимало обов’язків. Гарним тоном вважається повернути її до автопарку з повним баком та неушкодженою. Перед тим, як взяти автомобіль у використання, варто уважно оглянути його на наявність дефектів, аби уникнути непорозумінь в подальшому.

Якщо берете в поїздку дітлахів, обов’язково поясніть їм, як варто поводити себе в салоні орендованого авто. Адже повернути його компанії ви маєте в такому стані, в якому він був під час взяття.

Сучасність не стоїть на місці. Усе нові й нові послуги продовжують з’являтися, аби зробити наше життя яскравішим. Чим більш комфортною буде подорож, тим більше вражень та спогадів залишиться. Неважливо, чи це цікава екскурсія, чи бізнес-мандрівка.

Забудьте про автобуси й маршрутки, подорожуйте зручно, крокуйте в ногу з часом разом з Avis.