Будь-який образ можна зіпсувати або, навпаки, виправити аксесуарами. Доречно підібрана сумка створить завершеність композиції, тільки ось, як не помилитися при створенні образу?

Вибрати чоловічу або жіночу сумку не так-то просто. Тут мають значення всі деталі: стиль, колір одягу, макіяж, манікюр, взуття і навіть сезон року.

Перш за все, варто керуватися функцією: діловий портфель, спортивна модель або модель на кожен день (барсетка або через плече). Простота вибору пояснюється ще стриманістю забарвлень і текстур чоловічого одягу.

Стилісти рекомендують не дотримуватися умовностей і стандартів, але в той же час не виходити за рамки пристойності. Різноманітність текстур, тканин, забарвлень, фурнітури стирають кордони вибору. У будь-якій ситуації врятує шкіряна сумка, яка довго носиться і добре гармонує з різними композиціями. Носити її можна взимку, восени або влітку.

Під що підбирати сумку і де, знає кожна модниця. Це інтернет магазин одягу та сумок - https://emili.com.ua/lucherino. Потрібно звертати увагу, перш за все, на ріст і комплекцію власниці ридикюля. При невисокій тендітній статурі краще вибирати маленькі розміри сумочки, щоб візуально не зменшити себе на тлі аксесуара. Високим дівчатам, які підбирають сумочку по фігурі, потрібно відмовитися від великогабаритних розмірів. Щоб здаватися стрункішою, вибирайте клатчі на довгому ремінці або без нього зовсім.

Чи потрібно підбирати колір ридикюля під квітів взуття? Звичайно, ні! Підкреслити індивідуальність зможуть колірний контраст разом з однотипністю матеріалу, з якого виготовлено взуття та аксесуар.

Зараз в тренді НЕ підбирати одноколірні аксесуари, а комбінувати абсолютно несхожі речі в одну єдину. Для носіння на кожен день беріть стиль кежуал. У ньому використовуються моделі середніх розмірів з великою кількістю секцій для необхідних дрібниць: покладіть туди гаманець, косметику, серветки. Матеріал можна вибрати будь-який, головне - він повинен бути міцним, щоб витримати щоденні навантаження. Дорослій жінці варто мати шкіряний екземпляр, а дівчинці підійде синтетичний матеріал хорошої якості.

Еталон моди - італійські сумочки. В Італії майстри часто створюють аксесуари вручну, тому їх ціна гранично висока. Зате можна впевнено носити їх практично під всі наряди, адже зазвичай сумочки настільки продумані, що доповнюють будь-який образ.

Є близько півсотні типів сумок. Крім відомих широко використовуваних типів, є сумка-коробочка для капелюхів, слінг, мінодьєр, поясна сумочка, сумка-хіпі, хобо. Щоб не бути ні на кого схожим, можна використовувати щось з цього.

Правило підбору ридикюля по фігурі дуже просте - низьким тендітним дівчатам підійдуть аксесуари малих габаритів, а високим дівчатам - великі моделі.