Індустрія краси через своє розмаїття, стала походити на суцільний лабіринт, тестери в таких випадках – це спасіння від безцільних блукань поміж поличок магазинів. Завдяки йому, можна спробувати продукт, аби вирішити, чи дійсно потрібен він вам, чи ви купились лише на яскраву рекламу. Тестер чудово показує, що лежить по той бік, за рекламою та лозунгами.

Варто зазначити, що єдиною відмінністю тестеру туалетної води від тестеру парфумів, є концентрація ароматних речовин в них. У парфумів вища концентрація, аніж у туалетної води, тобто, у них різна стійкість.

Тестер туалетної води це точний зразок парфумерії, який пропонується покупцям задля того, щоб вони оцінили той чи інший аромат. Купити тестери жіночіх парфюмів можна за посиланням.

Оскільки парфуми і власне тестери створені для різних цілей, перша із відмінностей, котра кидається в очі, це зовнішній вигляд. Тестер відрізняється від звичайних парфумів, в першу чергу оформленням упаковки, вона зазвичай білого або сірого кольору, та виглядає досить функціонально – на ній лаконічно зображений логотип бренду та назва аромату (без будь яких прикрас), інформація про номер партії, склад, об’єм рідними у флаконі. В більшості випадків флакон повторює форму парфумів, які він, фактично, рекламує. Однією із основних відмінностей тестеру є також те, що у нього відсутній заводський ковпачок. Обсяг тестеру дещо більший, ніж у звичайної версії аромату, оскільки завдання тестера полягає у створенні «зв’язків» між ароматом, та покупцем. Це єдині відмінності, які межують тестер від стандартної версії. Придбати тестери парфюмів для чоловіків з безкоштовною доставкою по Україні можна у каталозі.

Варто спростувати міфи, якими «обросли» тестери – часто побутує думка, що тестер має інший склад, аніж основний варіант парфуму, тут думка розділяється і тече у два різних боки: або тестер має вищу якість, ніж стандартний запах, або ж навпаки. Склад тестеру та подарункової версії абсолютно ідентичний. Обираючи підходящий аромат, не забувайте про те, що людське сприйняття залежить від багатьох зовнішніх та внутрішніх чинників, зіпсувати аромат може як невдалий настрій, чи погане самопочуття, так і температурні коливання повітря чи пора року. Тому не варто завжди звинувачувати парфуми.

Тестер духів це чудовий та економний варіант, наприклад, якщо ви обожнюєте один парфум і хочете мати його у великому обсязі, аби насолоджуватись ним якнайдовше. Обираючи тестер замість звичайних парфумів, ви зберігаєте біля 25% суми, яку б ви витратили, на стандартний аромат. Такий ціновий перепад зумовлений тим, що тестер дещо «обділений» у зовнішньому плані, проте така простота чудово освіжає око після споглядань на яскраві рекламні кампанії та дозволяє незалежно судити аромат за його внутрішні якості.

Заказати тестери духів не виходячи з дому, можна в інтернет магазині Sun Parfum.