Плануєте оновити техніку? Інтернет-магазин Comfy пропонує значний асортимент функціональних приладів і пристроїв за помірними цінами. На сайті компанії ви знайдете чимало акційних пропозицій.

Оснащуємо кухню

Це приміщення в будинку вважається самим функціональним. Тут проходить безліч побутових процесів – готування, прибирання, мийка, зберігання продуктів. Важливо їх максимально оптимізувати. Виробники постійно вдосконалюють свою продукцію, роблячи її ще більш функціональною і зручною у використанні.

Техніка категорії must have – холодильник. Випускають агрегати багато виробників. Не хочете витрачатися на пристрій від Samsung або LG? Можете замовити холодильник мінського заводу «Атлант». Він обійдеться набагато дешевше і порадує вас своєю функціональністю.

Холодильник ATLANT

В Comfy можна придбати сучасні функціональні кухонні плити або окремо купити варильну поверхню і духову шафу. Другий варіант приваблює тим, що ви зможете підібрати обидва пристрої з оптимальними для себе параметрами.

Істотно спрощує життя наявність такої техніки як мультиварка, кавоварка, кухонний комбайн, посудомийна машина. Слідкуйте за своїм харчуванням? Не завадить купити пароварку, соковижималку, блендер для корисних смузі і коктейлів.

Купуємо портативну техніку

В Comfy представлений величезний асортимент мобільних пристроїв. Тут ви зможете купити  новий смартфон, який зовсім недавно з'явився в продажу. Асортимент оновлюється оперативно.

 При виборі враховуйте власні потреби. Потрібний іміджевий пристрій? Купуйте флагмани відомих виробників (в ідеалі – Apple). Ведете активний спосіб життя? Варто придивитися до захищених моделей телефонів. Для тих, хто заробляє на Instagram, випускаються пристрої з поліпшеними веб-камерами і вбудованими фото-фільтрами.

Не завадить обзавестися планшетом. Особливо, якщо ви часто їздите у відрядження. Зверніть увагу, що деякі планшети можуть бути укомплектовані клавіатурою і мишкою. Це зручно для тих, хто використовує пристрій для роботи. Крім цього слід шукати планшет з ємною батареєю.

Техніка для дозвілля

Ви можете придбати LCD та плазмові телевізори в  телевізори в інтернет-магазині Comfy. Перші приваблюють своєю ремонтопридатністю і легкою вагою. У плазмових екранів краще йдуть справи з контрастністю. Шукайте моделі з Smart TV – вони більш функціональні. Обов'язково звертайте увагу на дозвіл. Від нього залежить якість картинки.

Можна купити в Comfy цілий домашній кінотеатр. Є в каталогах музичні центри та інші аудіо пристрої для меломанів.

Любите активний відпочинок? Вас, напевно, зацікавить асортимент електротранспорту Comfy. Це різні ролики, скейти, самокати, байки, велосипеди, гіроборди і гіроскутери.

Для дитини кращим подарунком на Новий рік чи День народження стануть роботи та конструктори. До того ж в каталогах інтернет-магазину можна знайти окуляри віртуальної реальності. Тепер вони доступні широкому сегменту користувачів.  До речі, така техніка зацікавить не тільки дітей, але й кожного дорослого.