Виробництво алкогольних міцних напоїв різко активізується на ірландських землях, починаючи з вісімнадцятого століття. І сімейне підприємство «John Jameson», засноване Джоном Джемесон разом з синами, традиційно вважається одним з найяскравіших представників в ірландському алкогольному бізнесі. На виробництві Джемесон не міг не позначитися постійно зростаючий попит на якісний продукт ірландської алкогольної індустрії серед безпосередніх споживачів. Улюбленим і впізнаваним на всіх континентах бренд «John Jameson» зробило дотримування традиційної рецептури. Свої плоди з часом також принесла постійна модернізація виробничих процесів.

Завод, що колись складався з єдиного малого перегінного куба, з плином років перетворюється в алкогольне підприємство - успішне і велике. І сьогодні у Львові можна придбати легендарний ірландський напій за посиланням виски джеймсон. Свою справу зробили використання новаторських технологій і діловий підхід власників цього бренду: кожна пляшка з віскі забезпечується яскравим сімейним слоганом «Sine metu» і оригінальною етикеткою з гербом засновників.

Jamesons для отримання якісного продукту в виробничих процесах користувалися такими компонентами: чистою джерельною водою, добірним ячмінним солодом і сортовим ячменем. Своїм м'яким відмітним смаком напій зобов'язаний не тільки використовуваним в виробничих процесах натуральним інгредієнтам, а й технології потрійної перегонки. Але і це ще не все! Справа в тому, що секрет успіху також криється в майстерності безпосередніх виробників, що і визначає характерні особливості цього напою. Кілька різних сортів віскі може з'єднуватися в бочках за допомогою методу купажування. Тому смакові характеристики цього легендарного ірландського міцного напою свої унікальні у кожного готового сорту.