Професійна команда компанії Domum Group запропонує Вам якісний, безпечний, довговічний в використанні, практичний, естетично привабливий, виконаний згідно останніх модних тенденцій і європейських технологічних методів:

В сьогоднішній нашій статті ми хочемо Вам описати порядок створення найкращого інтер’єру, або «15 кроків до здійснення Вашої мрії в сфері оформлення нерухомості».

Щоб отримати бажаний дизайн інтер’єру квартири чи іншого приміщення житлового характеру Вам необхідно зв’язатися з нашим спеціалістом. Це можливо зробити одним із запропонованих нами способів:

номери телефону +38 (063) 059 26 14, +3 (066) 830 21 78, +38 (068) 059 26 14.
адреса электронної почти [email protected].
адреса офісу компанії м. Луцьк, проспект Перемоги, 15, офіс 310.
онлайн-форму заявки офіційний сайт компанії, вкладка «Контакти»

 

І так, почнемо.

Для початку, перш ніж здійснити дизайн інтер’єру будинку, наш спеціаліст проведе всі необхідні обміри та огляд приміщення в цілому, а також в розрізі кожної окремої зони.

Наступним етапом буде планування – створення макетів, ескізів, розрахунків, графіків виконання робіт та іншої технічної документації. Окремим видом робіт можна зазначити вибір стилю оформлення кімнат та інших приміщень. Дуже важливе значення при виконанні такої роботи має розмір споруди та її функціональне призначення.

Окремою послугою при оформленні дизайну приміщення є авторський нагляд за безпосереднім проведенням ремонтних робіт згідно наданої документації. Але, якщо дизайн інтер’єру офісу, будинку, квартири і т.і. буде виконувати наша професійна команда «під ключ», то витрат на такий вид робіт можна уникнути.

Далі ми переходимо до етапу безпосереднього виконання робіт. Його умовно можна поділити на наступні підетапи, з дотриманням послідовності і логічності дій:

1. розстановка внутрішніх перегородок і зонування приміщення;

2. монтаж вентиляційних систем;

3. монтаж комунікаційних систем і установка великої побутової техніки;

4. підготовка поверхонь під чистове оздоблення;

5. безпосереднє виконання чистового оздоблення поверхонь приміщення;

6. монтаж і установка меблів та невеликої побутової техніки;

7. декорування приміщення.

Після проведення всіх необхідним робіт відбувається обов’язкова передача об’єкта замовнику та розрахунок за надані послуги.

І найголовніший момент: це унікальна можливість замовлення у нас подальшого обслуговування приміщення: здійснення різного виду ремонту (поточного, точкового, капітального) та пристосування зробленого дизайну до нових, модних тенденцій, що змінюються із плином часу та розвитком дизайнерського світу по оформленню інтер’єру.

Повний комплекс робіт без зайвих витрат і додаткових рішень – це висококваліфікована команда дизайнерів і архітекторів компанії Domum Group !