Компанія https://e-doors.kiev.ua/ua/ вже багато років займається поставками ламінату, паркету і міжкімнатних конструкцій від різних світових виробників. Це відмінне місце для покупок, якщо ви розпочали комплексний ремонт або вирішили дещо оновити зовнішній вигляд приміщення. У каталозі представлені такі відомі бренди як Apecs, Classen, Kronoswiss, Tarkett, Wicanders і багато інших. Ці марки давно зарекомендували себе як першокласні і сумлінні виробники.

Величезну роль у створенні інтер'єру грають незвичайні елементи і знакові деталі. Ними сміливо можуть стати товари саме нашого торгового майданчику. Ламінат представлений в найпоширеніших класах - 31, 32 і 33. Відрізняється міцністю, довговічністю і легкістю в монтажі. Універсальний для приміщень будь-якого цільового використання. Паркетна дошка підкорює різноманітністю фактур і палітрою кольорів. Часто стає основою для сучасних дизайнерських проектів. Виготовляється з різних порід дерева: дуб, горіх, черешня, акація і інших. Оригінальні міжкімнатні двері різноманітних специфікацій підійдуть для вітальні, спальні, кухні або кабінету директора фірми. Додатково до них можна підібрати стильні дверні ручки. Останні здатні змінити будь-яку стандартну модифікацію двері.

  • Широкий вибір. Асортимент складається з більш ніж 3000 найменувань товару. Тут ви знайдете ідеальні ламінат, паркет, міжкімнатні двері для будь-яких приміщень. Стильні і якісні деталі органічно доповнять сучасні інтер'єрні рішення.
  • Відмінна якість. Всі товари мають необхідні сертифікати якості та безпечні для здоров'я людини. Ми ведемо співпрацю безпосередньо з представниками виробників, щоб виключити потрапляння підробленої продукції.
  • Доступна цінова політика. Вироби охоплюють різні ціни, тому є доступними для всіх клієнтів торгового майданчика. З нами світові бренди оздоблювальних матеріалів стають доступнішими.
  • Шоу-рум. Магазин має власний шоу-рум в Києві, де можна ближче познайомитися з найпопулярнішими моделями. Це прекрасна можливість для тих, хто хоче самостійно оглянути вироби перед придбанням.
  • Високий рівень сервісу. Опинившись на сторінці онлайн-магазину, покупець отримує зручно організований ресурс. Оформлення замовлення займає мінімальну кількість часу. Всього за кілька днів, обраний товар доставляється в будь-який населений пункт країни. Для вирішення будь-яких питань, завжди на зв'язку досвідчені консультанти. У них же можна уточнити про наявність тієї чи іншої моделі. Приємні знижки і бонуси очікують кожного покупця.

Варто зазначити, що у нас можна підібрати цілий гармонійний ансамбль з підлогового покриття і міжкімнатних конструкцій. Так ви отримаєте ідеальну і стильну картинку з якісних деталей. Завдяки спільній роботі з банківськими структурами, магазин надає можливість придбати товари в кредит. Оптимальна кількість платежів і мінімальна процентна ставка допоможуть не платити більше. Ресурс не припиняє своєї роботи над вдосконаленням і розширенням асортименту товарів. Видозмінюйте свій будинок або офіс разом з нами!