Ажіотаж навколо чітмілу вже затихає і поступово входить у повсякденне життя українців. Якщо перекласти дослівно, cheat meal означає «хитрувати з їжею». У більш ширшому розумінні, це є планомірним порушенням дієти. Не плутати з тим, коли кидаєшся на бургери, бо весь тиждень жував руколу, посьорбуючи низькокалорійний кефір.

Коктейлі та фаст-фуд більше не мають табу! Поєднати ЗОЖ та смачну вечерю допомагає cheat meal

У Вас теж виник дисонанс через сполучення здорового способу життя та шкідливої їжі? Не варто, адже подібна синергія здатна принести більше користі і душевного спокою, аніж здається спочатку.

Згадайте, як важко інколи утриматися на дієті і не зробити варварський набіг у сторону холодильника, змітаючи з полиць усе їстівне. Ти – не ти, коли голодний: актуальність цього вислову зашкалює, а надто, коли у думках смачна клубна їжа. Поняття чітміл взяло свій початок у бодібілдерів, які часто дотримуються суворих дієт, але раз на тиждень дозволяють собі їсти що завгодно. Ця методика знайшла послідовників серед простих смертних, що прагнуть бути здоровими, але не бажають відмовлятися від смачненького.

Користь від cheat meal і чому це допомагає не зіскочити з дієти:

  1. За один прийом «шкідливої» їжі раз на тиждень Ви не набиратимете зайвої ваги, адже до цього харчувалися згідно «зожного» порядку. Навіть якщо зазирнете на келих коктейлю у бар – не страшно, але тримайте себе у рамках.

  2. Чітміл має позитивний вплив на щитовидну залозу, дає поштовх термогенезу, розвантажує шлунково-кишковий тракт від надмірної кількості білку, що може бути спричинена дієтою.

  3. І найголовніше, чітміл обожнюють через психологічне розвантаження. Важко сидіти на дієті, якщо знаєш – бургер-гриль і чіз-кейк залишаються у мріях і доступні лише уві сні. А завдяки cheat meal Ви на «законних правах» дозволяєте собі смачну їжу.

Бар Пасаж Адлера 13: барна культура та страви, які ідеально впишуться до Вашого щотижневого чітмілу

Уникнути зриву під час дієти та підтримувати себе у хорошій формі просто – лише дозволяйте собі інколи обідати тим, чого дійсно хоче душа. Бургери-гриль, фрі з соусом пармезан, бурітос, чіпси начос, тірамісу, в решті-решт – щодня таке їсти не кожен може дозволити, а от в якості чітміл у Пасажі цілком гарна ідея!

Меню Пасажу пропонує чималу кількість страв, що обожнює кожен із нас, але навіть поза межами чітміл тут можна добре поїсти. Легкі салати та м’ясо на грилі чудово доповнять Ваш щоденний раціон.

Користуючись нагодою, під час «законного» відриву для душі і шлунку неодмінно скуштуйте фірмові настоянки на травах та авторські коктейлі Пасажу – шкоди точно не буде, а от гарний настрій гарантовано!