У сучасній офтальмології лазерну корекцію застосовують вже понад двадцять років в 53 країнах світу, включно із Японією, США, Англією та Францією. Кілька мільйонів людей у ​​всьому світі вже зробили собі лазерну корекцію зору - тим самим кардинально змінивши свій імідж, стиль, а також спосіб життя.

Центр мікрохірургії ока та лазерної корекції зору Oculus володіє найсучаснішою діагностичною базою, має високоточним і сучасним обладнанням для проведення операцій. Це дозволяє успішно коректувати короткозорість і далекозорість, в тому числі високих ступенів, а також астигматизм.

В медичному центрі Oculus є можливість зробити лазерну корекцію зору як за інноваційною технологією Z-LASIK, так і за класичною методикою LASIK.

Фемтосекундний лазер FEMTO LDV Z4 дозволяє проводити операцію лазерної корекції зору по методиці Z-LASIK, коли рогівка клапоть перед корекцією формується за допомогою лазерного променя.

Новітня Ексімер-лазерна система NIDEK Quest M2 створює ідеально гладку поверхню рогівки при корекції порушень рефракції будь-якої складності, що дозволяє досягти найкращих результатів операції.

Центр лазерної корекції зору Oculus - це:

Досвід лікарів, які досконало володіють технологіями лазерної корекції зору.
Надійність: більше 50 тисяч проведених операцій.
Точність: використання сучасного лазерного обладнання.
Комфортність: високий рівень сервісу та комфортні умови перебування в клініці.
Вигідність: комплексна діагностика зору перед виконанням лазерної корекції і післяопераційне обстеження проводяться безкоштовно.

Лазерна корекція зору LASIK

LASIK - метод мікро хірургії корекції зору, при якому лазер безпосередньо впливає на середні шари рогівки ока, не зачіпаючи верхній епітелій. У цьому полягає відмінність LASIK від фоторефракціонной терапія (ФРК) - першого методу лазерної корекції зору, коли під дією лазера випаровувалися верхні шари рогівки.

Операційна для проведення лазерної корекції зору LASIK (Лазік або ЛАСИК) застосовується для корекції короткозорості (до -25D), далекозорості (до + 10D) і астигматизму.

В ході операції лікар на першому етапі механічним способом (за допомогою скальпеля-мікрокератома) формує рогівковий клапоть (підрізає і піднімає верхні шари рогівки). Далі сучасний лазер надає рогівці необхідну ідеально гладку форму, після чого клапоть укладається на колишнє місце.

У Центрі лазерної корекції зору Oculus для проведення корекції зору за методом LASIK використовується Ексімер-система останнього покоління NIDEK Quest M2.

Операція лазерної корекції зору проводиться під місцевою анестезією, а тому є абсолютно безболісною. Триває вона не більше 10 хвилин на кожному оці.

В день операції потрібно взяти з собою сонцезахисні окуляри (в перші 2-3 години зір буде більш комфортним в умовах малої освітленості). Не слід користуватися косметикою для обличчя.

Якщо пацієнт носить контактні лінзи, то їх необхідно зняти приблизно за один тиждень перед діагностикою.

Технології корекції зору постійно розвиваються, покращуючи точність обладнання, функціональність і стабільність результатів, що досягаються. Сьогодні найбільш сучасним методом лазерної корекції є фемтосекундного технологія Z-LASIK, що надає унікальні можливості для поліпшення зору.