СПЕЙР – страхова компанія номер один в Україні. Пропонує послуги зі страхування вашого майна та бізнесу. Ми пропонуємо страхову підтримку кожному українцеві та працюємо задля вашого блага. Ми маємо багаторічний стаж роботи та тисячі задоволених клієнтів, що гарантує високу якість наших послуг.

Для вашої зручності працює спеціальна онлайн форма, заповнивши яку ви автоматично подаєте заявку на страхування. Все це зробити дуже просто не виходячи зі свого дому. Зручний інтерфейс нашого офіційного сайту дозволяє без проблем розібратися кожному клієнту з усіма нашими послугами. Залишену вами заявку, розглянуть у найкоротший термін та зв’яжуться для її підтвердження. Отримайте гарантію захисту, провідними юридичними компаніями України та будьте впевнені у своєму майбутньому. Досить ризикувати та переживати через отримання штрафів, користуйтеся перевагами страхового поліса «Правовий». Більш детальну на вичерпну інформацію отримуйте на нашому офіційному ресурсі. При виникненні питань, ви завжди можете звернутися до наших висококваліфікованих менеджерів, які завдяки своєму великому досвіду, знайдуть рішення та проконсультують по всім послугам нашої компанії.

Пропонуємо послугу з добровільного медичного страхування працівників. З кожним роком, все більше, дана сфера страхування набуває популярності, особливо у великих компаніях України. Кожен роботодавець повинен дбати про своїх працівників і робити вигідні умови праці. Адже кожному відомо, що працівник про якого дбають, працює краще та має вищі показники на відміну від інших. Страхування колективу – один з найважливіших аспектів успішної фірми. Для наших клієнтів надаються постійні спеціальні акції та знижки. Застрахований персонал відчуває себе безпечно, та надає перевагу такому роботодавцю і складає позитивний імідж компанії.